Televizor Sharp 60UD20

In acest review am de gand sa va prezint un televizor Smart 3D 4k Ultra HD, ce reuseste sa combine utilul cu placutul, in timp ce ofera o calitate pe masura, totul la un pret pe masura.

Este vorba de Sharp 60UD20, un televizor cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a televizoarelor 3D Full HD, iar acesta foloseste o tehnologie de scalare ce poate sa optimizeze practic orice fel de continut, indiferent daca este un film Blu-ray sau un videoclip online.

Respectand cele mai inalte standarde ale performantei imaginii, Sharp 60UD20 a trecut cu brio toate testele noastre, acesta folosind un sistem de iluminare de fundal nou si imbunatatit ce permite mai multe combinatii de culori, toate acestea fiind vizionabile pe noul ecran Rich Colour Display de la Sharp.

 

Afla parerile pro si contra ale cumparatorilor!

 

Sharp 60UD20 este o alegere excelenta a unui TV premium excelent!

Cu o diagonala de 152 cm, o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9, Sharp 60UD20 se foloseste de caracteristici special precum Active Motion 800 pentru a asigura o calitate excelenta a imaginii, specifica televizoarelor acestora – precum este si modelul Sharp LC-60UQ10E, un alt produs de calitate.

Insa din moment ce imaginea trebuie sa fie acompaniata si de un sunet pe masura, cei de la Sharp au decis sa foloseasca un sistem audio cu o iesire sunet de 35 W, ce beneficiaza de asemenea de o serie de caracteristici precum Yamaha HXT (Harmonics enhancer Extended), Amplificator digital, Control volum automat (AVC), PCM, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si Subwoofer: 15 W, toate aceseta doar adaugand la nivelul de optimizare si personalizare a experientei de vizionare.

 

Un pachet complet pentru experiente complete!

Sharp 60UD20 reprezinta pachetul complet pentru orice nevoi legate de divertisment ai avea, sistemul 3D doar imbogatind experienta audio-vizuala de neegalat. Din acest punct e vedere putem spune ca televizorul depaseste cu mult modelul 55H8000 de la Samsung.

Accesul la internet permite de asemea sa va folositi de aplicatiile incluse sau sa faceti browse pe internet pentru diverse scopuri sau pur si simplu pentru a obtine informatii despre un film sau o emisiune.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email