Set saltea ortopedica Saltex

Set saltea ortopedica Saltex contine atat o saltea de 160 x 200 cm, dar si doua perne din microfibra cu dimensiunile de 50 x 70 cm. Pachetul se adreseaza celor care isi doresc sa schimbe vechea saltea, dar nu au un buget foarte mare pentru a face o astfel de investitie. Iar cei care vor face aceasta achizitie se vor bucura atat de noua saltea, cat si de cele doua perne noi pe care le vor primi, pentru ca se stie ca nu doar saltelele ar trebui sa fie schimbate la ceva timp, ci si pernele deoarece si acestea se imbiba de acarieni si praf.

 

Despre Set saltea ortopedica Saltexperna

Pentru cei care nu sunt foarte siguri despre ce este vorba cand se aduce in discutie termenul de saltea ortopedica, dar sunt familiarizati cu terminologiile mai vechi din acest domeniu, li se poate aduce la cunostinta ca este vorba de o saltea de tip relaxa. Asta insemnand ca este pe baza de arcuri, in acest caz de tip Bonell de 82 mm, fabricate din sarma otel carbon.

Dar nu trebuie sa va ingrijorati ca arcurile ar putea sa va deranjeze somnul, pentru ca nu este cazul, deoarece acestea sunt acoperite cu un strat de pasla dura peste care sunt puse vatelina, T.N.T. si poliuretan. Iar pentru a se reduce indicele de elasticitate a arcurilor este pusa o fasie de spuma poliuretanica la patru randuri de arcuri, astfel incat salteaua nu se va inclina in totalitate cand cineva se aseaza pe ea.

 

Vezi detalii suplimentare aici.

 

O saltea si doua perne la un pret bun

Salteaua are doua fete, una dintre ele este mai potrivita pentru anotimpul rece, avand o izolatie sporita pentru a mentine caldura mai bine, iar cealalta este mai potrivita pentru anotimpul cald, oferind o circulatie a aerului mai buna si, prin urmare, dand o senzatie de racoare. Insa trebuie stiut ca, pentru a prelungi viata saltelei, aceasta ar trebui schimbata de pe o parte pe cealalta la aproximativ doua luni, astfel ca nu se vor face adancituri in aceasta. Iar pentru o protectie cat mai buna a proprietarilor, salteaua este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor.

Cele doua perne care vin in set sunt matlasate, au 50 x 70 cm, materialul de la exterior este din microfibra poliester 100%, cel din interior este din fibra siliconizata 100 % poliester, iar captuseala din vata 100 % poliester. Materialul exterior este lavabil, temperatura recomandata fiind de 60 de grade Celsius pentru a omori intr-o proportie cat mai mare acarienii si bacteriile.

 

Pro Set saltea ortopedica Saltex

  • Are doua fete, una pentru anotimpul cald, cealalta pentru cel rece
  • Salteaua este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor
  • Setul contine si doua perne
  • Raportul calitate pret este unul bun

 

Contra Set saltea ortopedica Saltex

  • Sunt utilizate arcurile in constructia sa

 

Concluzii

Chiar daca mai are si minusuri, acestea sunt de fapt caracteristici normale pentru pretul la care salteaua vine, asadar, daca va aflati in cautarea unei saltele noi, va puteti indrepta spre acest model de la Saltex, pretul fiind unul bun, iar pentru acesta veti primi si doua perne matlasate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email