Generator electric Senci SC-4000

Un generator de curent electric este esential in orice casa. De cate ori nu s-a luat curentul si te-ai gandit cu dorinta la un astfel de generator?

Din fericire, generatoarele electrice sunt din ce in ce mai ieftine si mai performante.

Dovada este si acest Senci SC-4000, un generator de curent electric care reuseste sa fie extrem de performant si de elegant, precum si la un pret promotional care nu poate fi ratat.

Fara sa fie prea mare, acesta are o putere foarte mare si asigura energie pentru o multime de consumatori.

Generatorul este construit in asa fel incat sa fie cat mai compact si are o greutate de 50 de kg. Chiar daca este greu de carat, deplasarea lui nu se face greu, deoarece optional, generatorul dispune de un kit de roti si manere. Daca aveti nevoie de un model mai puternic, atunci vedeti aici fratele mai mare al acestui generator electric.

 

Vezi ce spun clientii.

 

Care sunt dotarile lui Senci SC-4000?

Daca vorbim despre dotari, descoperim in Senci SC-4000 un generator de curent electric foarte performant. Acesta are o putere mare, care ajunge la 3800 W si este alimentat cu benzina. Capacitatea rezervorului este de 15 litri, ceea ce inseamna nu mai putin de 12 ore de functionare continua.

Cu un consum de 1.2 litri pe ora, Senci SC-4000 este un generator foarte economic, care nu iti va scoate foarte multi bani din buzunar, precum v-am obisnuit la noi pe site.

Senci SC-4000 face parte din categoria de generatoare moderne, asemeni asemeni lui Einhell BT-PG 2000/2, fiind echipat cu un panou de control digital, de unde il poti seta in asa fel incat sa fie cat mai performant. Sistemul sau de pornire este la sfoara, manual, asadar, nu depinde de absolut niciun alt element extern.

Cu o putere a motorului de 7.5 CP, cu performanta deosebita atunci cand este pus la treaba si cu numeroase elemente de protectie, Senci SC-4000 este un generator eficient, care nu trebuie sa lipseasca din casa ta sau din spatiul unde iti desfasori afacerea.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email