Generator electric Senci SC-2500

Daca iti doresti un generator de curent ieftin, care sa isi faca treaba foarte bine si sa iti ofere eficienta maxima, atunci Senci SC-2500 este ceea ce iti trebuie.

Este un generator de curent foarte compact, care este perfect pentru utilizarea casnica. Chiar daca se va lua curentul pentru mai multe ore, nu vei simti lipsa acestuia, deoarece face fata cu brio celor mai importanti consumatori.

Generatorul este destinat atat uzului casnic, cat si uzului comercial si functioneaza cu benzina.

Putem spune ca arata bine si ca poate fi deplasat cu usurinta, chiar daca greutatea sa este una destul de mare, atingand 42 de kg. Acest lucru este posibil datorita kitului cu roti si manere, care il transforma intr-un generator foarte flexibil.

 

Vezi parerile clientior.

 

Cu ce impresioneaza Senci SC-2500?Generator electric Senci SC-2500

Primul lucru care te atrage la el este pretul. Acest lucru iti poata da si de gandit insa: cat de bun poate sa fie un generator ieftin? Din fericire, Senci SC-2500 este bun si reuseste sa impresioneze utilizatorul.

Este un generator de curent cu putere continua de 2000 W si cu putere maxima de 2200, care este alimentat cu benzina. Daca vrei un model mai puternic, ai putea alege acest Stanley SG4200 cu putere de 4000W.

Tensiunea nominala a lui Senci SC-2500 atinge 230 V iar panoul este unul digital, asadar, controlul sau este facut cu mare usurinta.

Generator electric Senci SC-2500Capacitatea rezervorului este suficient de mare pentru a cuprinde 15 litri de benzina, ceea ce inseamna o autonomie generoasa, de 12.5 ore.

Chiar daca te gandesti ca acest generator consuma mult combustibil, combustibilul consumat este de doar 1.2 litri pentru o ora de functionare. Deci destul de econom. Iar acest lucru raportat la pretul promotional, il fac unul dintre cele mai bune generatoare de curent de pe piata.

Odata ce l-ai achizitionat, Senci SC-2500 te va atrage si prin faptul ca nu este deloc zgomotos. Cei 95 de decibeli sunt, poate ceva mai zgomotosi decat un frigider, dar cu siguranta nu sunt deranjanti.

Asadar, atunci cand ai nevoie de energie electrica intr-un loc in care aceasta nu este prezenta, Senci SC-2500 poate sa fie o solutie excelenta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email