Generator electric Senci SC-1250

Generatorul de curent Senci SC-1250 pare a fi desprins din filmele SF, datorita formei sale deosebite. De fapt, este un generator electric extrem de simplu si eficient, dotat cu o multime de specificatii care sa il transforme intr-o bijuterie la casa omului.

Vei dori sa ai mereu la indemana acest generator, deoarece ori de cate ori se ia curentul, iti va oferi energia de care ai nevoie.

Este perfect atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial, iar datorita greutatii sale de doar 26 de kg si a manerelor construite pentru o manevrare usoara, prezinta o flexibilitate deosebita. Profita chiar acum de  o super oferta de pret sau continua sa citesti review-ul nostru.

 

Care sunt dotarile lui Senci SC-1250?

Primul lucru la care te uiti in momentul in care achizitionezi un generator este puterea. Puterea continua a lui Senci SC-1250 este de 800 de W, in timp ce puterea maxima a sa este de 1000 de W.

Astfel, te vei bucura de energie pentru foarte multi dintre consumatorii tai. Daca ai nevoie de un model mai puternic, vezi aici unul de 4000W putere, sau aici (Black&Decker BD2200) unul de 2200Watt.

 

Aflați aici ultimele noutati cu privire la pret.

 

Alimentarea generatorului se face pe benzina, la o tensinue nominala de 230 V. Un lucru care atrage este panoul digital, cu ajutorul caruia poti sa controlezi foarte bine acest dispozitiv.

Evident, este echipat si cu elemente de protectie, cum ar fi un regulator automat al tensiunii.

Senci SC-1250 dispune de un rezervor mare, de 6 litri, care asigura nu mai putin de 12.5 ore de functionare. Practic, cu doar 0.48 de litri consumati pentru o ora de functionare, te vei putea bucura atat de energie, cat si de o cheltuiala redusa.

Vei descoperi in Senci SC-1250 un generator de electricitate compact, care poate sa sustina o utilizare casnica medie si care aduce eficienta in orice casa. Datorita pretului mic, al nivelului de zgomot de doar 95 de decibeli si a autonomiei foarte mari, putem spune ca Senci SC-1250 este un generator perfect.

Daca ti-a placut aceasta scurta prezentare, poti consulta intreaga noastra oferta de review-uri si sigur o sa mai gasesti produse atragatoare pe care sa le achizitionezi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email