Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

Noua masina de spalat despre care o sa va vorbesc in review-ul de azi este Samsung WW60J3083LW, aceasta fiind un model care merita toata atentia noastra datorita pretului foarte mic cu care vine, raportat la ceea ce ofera.

Spre deosebire de modelul Samsung WF70F5E5W2W, care vine cu tehnologia Eco Bubble, acesta nu dispune de aceasta, motiv pentru care pretul este unul mult mai mic decat in mod normal.

Chiar si asa, va putem garanta ca nu o sa simtiti nici macar o clipa diferenta, acest model de masina de spalat rufe reusind sa ofere performante foarte bune in spalare datorita tamburului Diamond, despre care o sa va vorbesc in randurile urmatoare.

 

Vine cu tehnologii noi, pentru un tratament bland asupra hainelorMasina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

Prezenta tamburului Diamond inseamna ca ale noastre haine vor avea parte de cel mai bun tratament posibil, tesatura fiind protejata pe toata durata spalarii. Dupa cum ii spune si numele, acest tambur are forma unui diamant, la fel si finisajele, ceea ce promite o mai buna spalare.

 

Vezi aici noile preturi. 

 

De asemenea, spre deosebire de alte modele de produse asemanatoare, Samsung WW60J3083LW ofera un program special de spalare rapida, selectarea acestuia facand ca hainele noastre sa fie curate intr-un timp record de doar 15 minute. Perfect in situatiile de criza, cand avem nevoie urgenta de o imbracaminte curata.Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

 

Vine cu un sistem de siguranta impotriva copiilor!

Samsung WW60J3083LW este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, oferind o capacitate maxima de pana la 6 kilograme, iar viteza in centrifugare este de 1000 RPM.

Un punct in minus primeste din parte noastra faptul ca, spre deosebire de modelul LG F1296NDA3, care face parte din clasa de eficienta energetica A+++, acesta face parte doar din clasa energetica A++. Desigur, nu este o diferenta foarte mare, insa pe termen lung se poate simti la buzunar in cazul facturilor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email