Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0N2W

Deoarece review-ul lui Electrolux EWF1408WDL a fost foarte bine primit, mai ales datorita design-ului modern si elegant, m-am gandit sa va mai prezint un astfel de model, dar mult mai accesibil.

Masina de spalat Samsung WF70F5E0N2W este cea care a reusit sa-mi sara in ochi, aceasta fiind exact ceea ce cautam. De ce spun acest lucru? O sa vedeti in randurile care urmeaza.

Am incercat in cautarile mele sa gasesc o masina de spalat de calitate, dar care sa si mentina unul dintre cele mai mici preturi din Romania pentru un astfel de model. Asa am dat peste Samsung WF70F5E0N2W, care am cerut-o in teste si pe care am primit-o.

 

Vezi aici detalii despre acest produs!

 

Excelenta din punct de vedere calitativ!Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0N2W

Samsung WF70F5E0N2W este una dintre cele mai bune masini de spalat care au poposit la noi in redactie, iar cand spun acest lucru nu sunt deloc subiectiv.

Acest model face parte din clasa de eficienta energetica A++ si clasa de eficienta in spalare A, are o capacitate maxima de incarcare de 7 kilograme, iar viteza in centrifugare este de 1200 RPM.

Pana acum totul suna foarte bine, nu-i asa? Un alt mare plus il reprezinta programul pentru spalare rapida, care este ideal atunci cand ai nevoie urgent ca hainele tale sa fie curate. Daca il selectam, Samsung WF70F5E0N2W isi va face toata treaba in doar 15 minute!

Ai asadar posibilitatea sa nu mai fii presat de timp si sa-ti “recuperezi” hainele intr-un timp foarte scurt. Acest lucru foarte apreciat il intalnim si la modelul Samsung WF60F4E5W2W care este ceva mai accesibil.

 

Concluzii

Samsung WF70F5E0N2W reprezinta alegerea perfecta deoarece este o masina de spalat care spala perfect si scoate chiar si petele mai dificile.

Acum nu trebuie sa mai intri in panica atunci cand iti versi din greseala cafeaua pe camasa cea noua!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email