Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X

Irezistibila si impresionanta, asta se poate spune despre Samsung WF60F4E5W2X, o masina de spalat care uimeste prin aspect, prin modul in care spala si prin faptul ca ofera o eficienta energetica de impresionant.

 

Afla toate detaliile aici!

 

Cel mai atractiv lucru la Samsung WF60F4E5W2X este aspectul.

Spre deosebire de alte masini de spalat, aceasta are o culoare gri, combinata cu un argintiu foarte placut al cuvei. Acest lucru inseamna un aspect futurist pentru baia sau pentru bucataria ta si eleganta maxima, ceea ce o face sa fie o masina de spalat premium, foarte apreciata de utilizatori!

Nu aspectul este cel care trebuie sa impresioneze, ci dotarile masinii de spalat. Samsung WF60F4E5W2X este o masina foarte bine dotata si isi respecta cu strictete renumele brand-ului. Desigur, cand toate acestea vin la o super oferta de nerefuzat, totul este perfect.

 

Care sunt elementele prin care iese in evidenta?Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X

1) Sistemul Eco Bubble. Samsung WF60F4E5W2X este dotata cu una dintre cele mai impresionante tehnologii montate pe o masina de spalat. Sistemul Eco Bubble de la Samsung permite amestecarea detergentului cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, ceea ce duce la o patrundere mai rapida in tesatura.

2) Diagnosticarea inteligenta. Este un alt punct forte al masinii de spalat si aduce un mare beneficiu utilizatorului. Practic, daca se strica ceva la masina, aceasta iti poate transmite pas cu pas ce ai de facut pentru a o repara. In felul acesta, poti elimina angajarea unui reparator.

Aceasta facilitate interesanta o gasim si pe masina de spalat Samsung WF60F4E0N2W, de asemenea capabila de performante uimitoare.

3) Programul de spalare rapida. Samsung WF60F4E5W2X dispune de un program de spalare rapida, care nu dureaza mai mult de 15 minute. Astfel, chiar si atunci cand esti foarte ocupat, poti sa te bucuri de haine cat se poate de curate.

4) Diamond Drum cu Eco Drum Cleaner. Tamburul este construit din materiale de foarte buna calitate si are o forma foarte eleganta care permite spalarea mult mai eficient. Curatarea lui se face la fel de usor ca si spalarea hainelor, Samsung WF60F4E5W2X fiind echipata cu un program special pentru curatarea tamburului.

Cu o eficienta energetica A++, o multime de functii interesante si un pret foarte bun, Samsung WF60F4E5W2X este solutia ideala pentru orice gospodarie. Clientii care au cumparat-o au numai pareri de bine in cadrul forumurilor si a blogurilor ce o prezinta, un motiv in plus sa o aveti si voi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email