Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2W

Fiind mare fan al tehnologiei Eco Bubble, am hotarat sa va prezint o noua masina de spalat la pret bun care are in dotare aceasta facilitate, mai exact pe Samsung WF60F4E5W2W.

 

Pret promotional doar aici!

 

Aceasta dispune de mai multe dotari interesante, ca de exemplu viteze de centrifugare de 1200 RPM, faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A++, precum si clasa de eficienta energetica B.

De asemenea, Samsung WF60F4E5W2W permite o incarcare maxima de pana la 6 kilograme si numeroase programe care sa te ajute in spalarea diferitelor tipuri de articole.

Avem de exemplu un program special creat pentru bumbac, un altul pentru lana, sintetice sau jeans, astfel incat sa fii intotdeauna sigura ca nu o sa-ti strici hainele.

 

Spalare rapida si eficienta!Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2W

Samsung WF60F4E5W2W este o masina de spalat capabila sa iti spele rufele usor murdare intr-un timp record, de doar 15 minute, iar acest lucru sunt convins ca l-ati mai intalnit si pe alte modele, ca de exemplu la Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, despre care v-am scris in urma cu foarte putin timp.

Deoarece aceasta masina de spalat este una produsa de Samsung, intalnim mai multe dotari specificice, precum Diamond Drum, Eco Drum Clean, diagnosticarea inteligenta sau sistemul de detectare a sumei.

Sunt convins ca le cunoasteti deja pe majoritatea, deoarece v-am vorbit in repetate randuri despre acestea pe platforma noastra.

Pretul este unul destul de mic, iar in prezent este aplicat un discount important, ceea ce il face mult mai accesibil. Daca totusi pretul pare putin ridicat, atunci va putem recomanda acest model, care are un pret mai scazut.

 

Concluzii

La acest pret care nu este chiar foarte mare (dar nici foarte mic – depinde in mare parte de ofertele disponibile) primim o masina de spalat de cea mai buna calitate!

Samsung WF60F4E5W2W isi face treaba intr-un mod profesional, rapid si cu eficienta crescuta!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email