Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0N2W

Cred ca aceasta companie, mai exact Samsung, nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, fiind arhicunoscuti peste tot in lume.

Acestia produc aproape orice, de la tablete, telefoane si televizoare, pana la masini de spalat si alte electrocasnice.

Despre toate aceste produse excelente gasiti review la noi pe site, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati cand le achizitionati.

Astazi o sa va vorbesc despre masina de spalat Samsung WF60F4E0N2W pe care am achizitionat-o destul de recent si care a reusit sa ma multumeasca pe deplin, in primul rand datorita pretului excelent (eu l-am prins la o super promotie!) si in al doilea rand datorita calitatii extraordinare a acestuia.

Samsung WF60F4E0N2W reuseste sa te impresioneze inca de la inceput prin eleganta acesteia, reusind sa infrumuseteze orice incapere in care o sa va hotarati sa o utilizati (bucatarie, baie etc.), iar functia speciala de diagnosticare inteligenta te ajuta sa-ti dai seama in cel mai usor si rapid mod de orice problema care poate interveni in utilizarea acesteia.

Masina de spalat Samsung WF60F4E0N2W vine cu o functie de spalare rapida extraordinar de rapida!

Te ajuta sa fii gata de plecare si imbracat in cele mai curate haine dupa o spalare de doar 15 minute. Un adevarat record pentru o astfel de masina de spalat. Sunt absolut convins ca vei aprecia acest lucru la ea.

Un alt super model care ofera asemenea perfomante cand vine vorba de rapiditate este masina de spalat Electrolux EWS31274SU, despre care puteti citi la noi pe site.

Samsung WF60F4E0N2W are o capacitate maxima de incarcare de 6 kilograme si face parte din clasa de eficienta enrgetica A+, respectiv din clasa de eficienta la spalare A, totul pentru ca tu sa iesi castigat la toate aspectele.

Economia la facturi este una semnificativa, la o estimare rapida rezultand un consum anual de apa de doar 8580 de litri. In plus, pentru siguranta, Samsung WF60F4E0N2W vine si cu un sistem special creat pentru a nu-i permite celui mic accesul la aceasta.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret, atunci nu poti regreta alegand modelul Samsung WF60F4E0N2W!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email