Masina de spalat rufe Samsung WD80J6410AW/LE

Samsung WD80J6410AW/LE este o masina de spalat rufe care vine de asemenea si cu uscator, astfel incat sa avem parte practic de doua produse la pret de unul.

Acest model reuseste sa se evidentieze prin modul in care stie sa spele hainele, reusind sa scoata chiar si cele mai dificile pete, iar aceasta reuseste de asemenea sa faca si economii semnificative.

In privinta economiilor pe care Samsung WD80J6410AW/LE le poate realiza dam ca exemplu faptul ca aceasta masina de spalat vine cu tehnologia Eco Bubble, pe care o mai intalnim si la modelul Samsung WW60J3083LW, care permite spalarea hainelor cu apa rece!

 

Faci economii fara sa iti dai seama!Masina de spalat rufe Samsung WD80J6410AWLE

Samsung WD80J6410AW/LE este o masina de spalat foarte buna cand vine vorba de economii, iar acest lucru se datoreaza si spalarii eficiente in mai putin de o ora datorita tehnologiei Speed Spray.

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca acesta este la fel de reusit ca cel al unor modele LG premium (ca de exemplu LG F1496ADP3), iar cel mai mare plus in cazul lui Samsung WD80J6410AW/LE este faptul ca vine cu tehnologia Eco Drum Clean, care are rolul de a dezinfecta fara substante chimice tamburul. Perfect!

 

Vezi ce spun clientii despre aceasta masina de spalat. 

 

Samsung WD80J6410AW/LE ofera de asemenea o capacitate de incarcare de pana la 8 kilograme, face parte din clasa de eficienta energetica A, precum si din clasa de eficienta in centrifugare A, iar programul special pentru spalare rapida termina toata treaba in doar 15 minute.Masina de spalat rufe Samsung WD80J6410AWLE

 

Performante excelente in spalare!

Noua masina de spalat Samsung WD80J6410AW/LE poate fi considerat un produs performant in baza a tuturor celor prezentate mai sus, dar ganditi-va ca nu am apucat sa va prezentam nici macar jumatate dintre dotarile sale.

Toate acestea fiind spuse, trebuie sa stiti ca Samsung WD80J6410AW/LE este o excelenta masina de spalat rufe, care ofera performante ridicate in spalare, motiv pentru care v-o recomandam, chiar daca pretul este usor mai ridicat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email