Samsung VC15QSNMARD

Introducere

Tuturor ne place sa avem casa bine ingrijita si curata. Un rol major in asigurarea curateniei si igienizarii camerei il are pardoseala. Fie ca e covor, parchet , gresie sau alt material , acesta aduna praful si devine un loc de murdarie continua. In conditiile acestea, un aspirator performant care se pliaza perfect pe nevoile tale este exact ce ai nevoie. Modelul Samsung VC15QSNMARD este aspiratorul de mare performanta de care aveti nevoie.

 

Descriere

Aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este o „unealta” foarte utila. Este usor, simplu de folosit si ofera o putere de aspirare foarte mare. La cei 1500 W ai sai, firelor de praf si murdarie le este foarte greu sa ii reziste. Tubul sau flexibil va permite sa ajungeti in locuri greu accesibile cu un alt model. Totodata accesoriul din capat este dintr-un material moale ce nu va permite sa avariati mobila in timp ce aspirati pe langa ea.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT !

 

Tehnologia Cyclone Force System ™ imbunatateste considrabil performantele acestui model. Aceasta creaza un vartej in interiorul aspiratorului. Astfel praful , firele de par si restul murdariei sunt tinute departe de filtrul aspiratorului. Acest aspect este foarte important, avand in vedere ca de cele mai multe ori filtrul este cel care se infunda si afecteaza  puterea de aspirare a dispozitivelor. De asemenea, peria este fabricata dimtr-un model care nu permite lipirea particulelor de praf sau a firelor de par. Nu sunteti nevoit sa va aplecati pentru curatarea periei si va puteti continua treaba in deplina liniste.aspiratorsamsung

Modelul Samsung VC15QSNMARD nu foloseste un sac pentru colectarea deseurilor. Asadar, nu sunteti nevoiti sa fiti atenti la acest aspect sau sa va creeze o grija in plus. Dupa ce ati terminat treaba, pur si simplu desfaceti capacul , scoateti recipientul in care se aduna praful si murdaria, goliti-l in sacul de gunoi si reatasati. E foarte simplu si se evita astfel problemele de manevrare a sacului, care pot duce la varsarea sa.

Dispozitivul ofera o un aspirat de calitate pe orice fel de suprafata. De asemenea, ridicarea prafului de catre acesta este tinut sub control, in limite foarte joase.

O parte mai putin placuta ar fi zgomotul pe care il emite. Desi producatorii au facut eforturi considerabile de reducere a zgomotului, acesta face parte din proces. Cu o emisie de 82 dB, sunetul e departe de a fi silentios. Totusi, in comparatie cu alte modele, aspiratorul Samsung VC15QSNMARD nu reprezinta un factor de stres pentru nimeni din familie.

 

Concluzie

Cu un design de invidiat, performante de inalta calitate si tehnologii bine gandite, aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este unul dintre varfurile de generatie in materie de curatenie. Raportul calitate pret este, de asemenea, unul acceptabil, motiv in plus pentru care sa recomandam cumpararea sa fara griji.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email