Televizor Samsung UE60J6200

Dispui de un buget mai generos, dar si de un spatiu destul de mare pe care vrei sa il ocupi cu un televizor pe masura si de calitate?

 

Vezi detaliile actualizate!

 

Daca da, atunci nu trebuie sa iti mai pierzi din timpul tau limitat cautand prin numeroase liste cu produse deoarece modelul de care ai tu nevoie este chiar aici: Samsung UE60J6200.

Samsung UE60J6200 este un televizor aparut recent pe piata, venind asadar cu tehnologii noi si de calitate, capabile sa ofere experiente foarte bune in cadrul optiunilor Smart puse la dispozitia utilizatorului.

In urma testelor la care noi l-am supus pentru acest review a rezultatul faptul ca procesorul de tip quad-core este unul suficient de puternic pentru a duce toate sarcinile la care noi il supunem in utilizarea zilnica, iar partea de software s-a dovedit a fi foarte bine optimizata.

 

Samsung UE60J6200 ofera performante de top!

Datorita acestui procesor cu patru nuclee, Samsung UE60J6200 ofera o experienta de utilizare extrem de placuta, ceea ce inseamna ca ne putem bucura la maxim de cel mai bun divertisment pus la dispozitie online, fara timpi de asteptare.

La fel ca si Samsung 55H8000, televizorul de fata livreaza pe ecranul mare al sau, cu diagonala de 152 cm, imagini de inalta calitate, cu un nivel al contrastului putem spune excelent, imaginile afisate fiind unele bogate in detalii datorita rezolutiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

 

Televizor la oferta si care iti aduce un cadou!

In aceasta perioada, mai multe magazine din Romania ofera celor care aleg sa cumpere un televizor Samsung un cadou, si anume un hard disk de 500 GB, la fel fiind si in cazul modelului Samsung 40J6200, prezentat recent.

Consideram ca noul televizor Samsung UE60J6200 este unul care merita toata atentia noastra, venind cu un raport calitate-pret foarte bun si cu performante de top care sa ne incante zilnic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email