Frigider Samsung RT38FDAADSP

Cei de la Samsung sunt atat de renumiti deoarece mereu cand fac un produs, indiferent ca este vorba despre un frigider, un telefon mobil sau o tableta, fac tot posibilul ca acesta sa aiba un numar cat mai mare de dotari si functii pentru a face cumparatorul multumit de achizitia facuta. Un astfel de produs este si frigiderul Samsung RT38FDAADSP.

Sistemul de racire No Frost, pastrarea umiditatii la un nivel optim si folosirea unor lumini pe baza de LED sunt doar cateva din specificatiile frigiderului Frigider Samsung RT38FDAADSP. Despre restul vom vorbi in randurile urmatoare.

 

Samsung RT38FDAADSP este un frigider care multumeste orice cumparator

Nimic nu e mai neplacut decat sentimentul unei achizitii proaste. Nu veti avea insa acest sentiment daca veti cumpara frigiderul Samsung RT38FDAADSP deoarece dezvoltatorii de la Samsung au pus foarte mult accent pe dotarile acestuia.Frigider Samsung RT38FDAADSP

La fel ca frigiderul BEKO DDEN517MWD+, Samsung RT38FDAADSP face parte din categoria electrocasnicelor cu clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca nu aduce prea multe costuri in plus la factura de curent. Tot pentru un consum cat mai redus de energie s-a optat pentru luminile pe baza de LED care ajuta totodata si la mentinerea alimentelor intr-o stare cat mai buna.

Cel mai mult ne-a placut nivelul foarte de redus al zgomotului pe care il produce frigiderul Samsung RT38FDAADSP. Pe scurt, abia ne dam seama daca functioneaza sau nu, atat de silentios este. Acest lucru a fost posibil datorita introducerii unui compresor cu inversor digital conceput in mod special de cei de la Samsung pentru reducerea zgomotului si a consumului de energie.

Fructele si legumele sensibile au un compartiment special in care umiditatea este reglata in asa fel incat acestea sa fie mereu proaspete.

 

Vezi pretul actualizat aici.

 

Atunci cand avem musafiri si nu avem nici o bautura rece in frigider, Samsung RT38FDAADSP ne ajuta sa o obtinem foarte rapid. Modul de racire foarte rapida ne ajuta sa avem bere, suc sau alte bauturi reci in doar 65 de minute.

Un alt lucru care trebuie promovat al frigiderului Samsung RT38FDAADSP este structura interioara foarte inteligent conceputa care faciliteaza enorm de mult accesul la alimentele stocate.

Va este frica de bacterii? In frigiderul Samsung RT38FDAADSP nu au acces bacteriile datorita unui numar mare de masuri luate de dezvoltatori atunci cand l-au conceput.

 

Pret si alte specificatii

In cazul in care avem nevoie de alimente congelate putem folosi congelatorul incorporat care are o capacitate de 87 de litri, restul de 298 de litri fiind rezervati frigiderului.

In ciuda tuturor dotarilor utile pe care Samsung le-a ales pentru frigiderul RT38FDAADSP, acesta are un pret de doar 2200 de lei. Ceea ce nu e deloc mult.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email