Frigider Samsung RT32FARADSP

Este ceva obisnuit ca la un moment dat un produs electrocasnic sa se mai defecteze. Din acest motiv trebuie sa ne orientam sa cumparam nu numai dupa produse cu specificatii interesante ci si dupa produse care sa se bucure de o perioada a garantiei cat mai mare.

De aceea am decis sa va prezentam frigiderul Samsung RT32FARADSP care are o garantie de pana la 10 ani.

Astfel daca vi se va intampla candva ca frigiderul sa se defecteze, timp de 10 ani il puteti repara fara griji sau costuri suplimentare.

 

Samsung RT32FARADSP este un frigider nemuritor

Asa ne place sa numim frigiderul cu garantie foarte mare al celor de la Samsung. Trecem insa putin garantia cu vederea pentru a vorbi si despre specificatiile si dotarile acestui                                                                                     

La fel ca modelul Samsung RB31FERNDSA, frigiderul Samsung RT32FARADSP este dotat cu un compresor cu inversor digital care ofera un consum de energie foarte redus precum si un nivel de zgomot mai mic decat al frigiderelor obisnuite.

Frigider Samsung RT32FARADSP

Cu ajutorul sistemului de racire No Frost, gheata nu isi va face aparitia in frigiderul nostru.

Pentru a pastra fructe si legume in cele mai bune conditii este nevoie de o umiditate care sa fie mereu la un nivel optim. Ei bine Samsung RT32FARADSP dispune de un compartiment special gandit pentru pastrarea fructelor si legumelor astfel incat acestea sa fie mereu proaspete, gustoase si sanatoase.

O functie pe care o veti iubi cu siguranta este aceea care ne ajuta sa avem mereu bauturi reci in doar 65 de minute de la depozitarea acestora in frigiderul Samsung RT32FARADSP.

 

Aflati pretul acum!

 

Frigider Samsung RT32FARADSP

Capacitate, concluzii si pret

Spatiul de stocare de 322 de litri a acestui frigider a fost gandit foarte bine. Astfel e foarte usor sa indepartam anumite rafturi pentru a stoca o cratita de dimensiuni mai mari in timp ce ni se faciliteaza accesul la restul alimentelor. Pe scurt, nu ne vom chinui atunci cand dorim sa luam ceva anume din frigider.

Samsung RT32FARADSP are un pret decent de doar 1999 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email