Frigider Samsung RSA1ZTSL1

Exista cazuri in care suntem dispusi sa investim mai mult intr-un frigider care sa nu ne ofere numai mancare proaspata mereu. De exemplu ne dorim ca acesta sa aiba o capacitate cat mai mare pentru a putea stoca mai multe alimente in el sau poate ca suntem in cautarea unui frigider cu un design cat mai special.

Pentru acele persoane scriem acum acest review al frigiderului Samsung RSA1ZTSL1.

 

Samsung RSA1ZTSL1 este frigiderul pentru familiile pretentioaseFrigider Samsung RSA1ZTSL1

Unul dintre aspectele care recomanda frigiderul Samsung RSA1ZTSL1 este capacitatea acestuia. Vorbim deci despre un frigider cu o capacitate foarte mare de 484 de litri care, in ciuda dimensiunilor mari, are un consum foarte mic de energie. La fel ca modelul Samsung RT32FARADSP, acesta face parte din clasa energetica A+ si dispune de iluminare pe baza de LED, ceea ce reduce considerabil consumul de energie electrica.

 

Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

Printre dotarile care fac din Samsung RSA1ZTSL1 un frigider special se afla un dispenser pentru apa si un dispenser pentru gheata, dotari foarte utile in zilele foarte calduroase de vara cand am face orice numai pentru o bautura rece.

Designul acestuia este desigur unul foarte special. Dotari precum manerul lungusa plata, numarul de doua compartimente precum si aspectul foarte elegant datorita materialului din inox fac ca acest frigider Samsung RSA1ZTSL1 sa fie mai mult decat un simplu obiect electrocasnic.

Tot pentru o organizare cat mai bine pusa la punct exista mai multe suporturi: pentru sticlele de vin, pentru oua precum si un compartiment pentru fructe si legume. Asadar aceste specificatii ne spun clar ca Samsung RSA1ZTSL1 este un frigider pentru familiile organizate.

 

Pretul este unul pe masura specificatiilor

Dupa principiul dai un ban dar stai in fata au stabilit pretul si cei de la Samsung.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email