Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA

Samsung RB31FERNDSA este o combina frigorifica pe care oricine si-o doreste in casa. Este extrem de atragatoare din punct de vedere fizic, avand o imagine bine gandita si construita.

In plus este extrem de atractiva din punct de vedere al dotarilor, oferind o diversitate foarte mare de specificatii care te ajuta sa ai intotdeauna mancare proaspata si sanatoasa. Congelatorul lui Samsung RB31FERNDSA a fost proiectat in asa fel incat sa utilizeze spatiul intr-un mod extrem de inteligent.

Astfel, vei descoperi un raft cu glisare completa, care te va ajuta sa depozitezi si sa organizezi alimentele in cel mai eficient mod posibil. De acelasi lucru dispune si frigiderul, care poate sa sustina un volum mare de alimente, la care ai acces foarte usor.Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA

Garantia de 2 ani oferita de producator demonstreaza, fara doar si poate, faptul ca aceasta combina frigorifica are o calitate ireprosabila. Samsung RB31FERNDSA este construit in asa fel incat sa isi protejeze piesele si in acelasi timp sa protejeze fiecare aliment care este in el.

Spre deosebire de compresoarele de la combinele normale, compresorul combinei frigorifice Samsung RB31FERNDSA dispune de inversor digital care efectueaza 5 cicluri, bazandu-se pe sabloanele folosite si pe umiditatea din interior. Astfel, vei avea mereu o temperatura constanta in frigider si te vei bucura de o durabilitate maxima, totul la un super pret si la o super oferta!

 

Vezi aici pareri pro si contra despre combina.

 

Aceasta este echipata si cu rafturi speciale pentru bauturi, dar si cu tehnologii precum No Frost, care asigura faptul ca niciun aliment nu va ingheta daca este in frigider, ci nu in congelator.

 

Specificatiile de top ale combinei Samsung RB31FERNDSA

Samsung RB31FERNDSA are un volum net de 310 litri, face parte din clasa de eficienta energetica A+ si are un volum al congelatorului de 98 de litri.

Oferind un nivel al zgomotului de doar 39 de db si o multime de tehnologii moderne, cu siguranta este una dintre combinele frigorifice care da tonul atunci cand vine vorba despre eficienta. Un alt model asemanator cu acesta ca si perfomante, este combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, pe care noi o recomandam.

Aceasta are un pret foarte bun, avand in vedere calitatea materialelor constructive, dar si a dotarilor pe care le ofera, in plus aspectul de aluminiu face toti banii. Garantia este de 2 ani de zile, asa cum va spuneam mai sus, iar livrarea este gratuita pana la voi acasa. Aveti mai jos si un clip video de tip review in care apare aceasta combina frigorifica, dar sub alt nume deoarece este produsa pentru alta tara.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email