Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este o solutie pe care si-o doreste orice persoana in casa. Primul lucru foarte atragator la ea este aspectul, care este foarte placut, aducand un aer futurist. In plus, are un pret nu tocmai mare avand in vedere tot ceea ce ofera. Achizitionand aceasta combina, ii vei oferi casei tale un aer modern si foarte placut.

Ceea ce atrage mult mai mult la Samsung RB31FDRNDSA este insa partea tehnica, care este cu adevarat impresionanta. Aceasta a multumit pana acum mii de clienti iar acest lucru este datorat urmatoarelor aspecte:

1. Spatiu foarte bine structurat, care poate fi utilizat intr-un mod foarte eficient. Spatiul din Samsung RB31FDRNDSA este gandit in asa fel incat sa se muleze perfect pe necesitatile moderne. Astfel, introducerea si scoaterea alimentelor din frigider se face extrem de usor, fara prea mari efirturi. Capacitatea de incarcare este de pana la 310 litri! Alte modele au o capacitate mai mica, si desi nu ai crede, este in avantajul tau sa permita o incarcare cat mai mare.

2. Economie de energie. Samsung RB31FDRNDSA este construit in asa fel incat sa fie eficient. Astfel, spre deosebire de compresoarele obisnuite, care consuma multa energie si sunt foarte zgomotoase, compresorul acestui frigider are un zgomot redus si consuma extrem de putina energie.

 

Aflati parerile celor care au achizitionat aceasta combina.

 

Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

3. Garantie mare. Garantia oferita pentru Samsung RB31FDRNDSA este de 10 ani, asadar, te poti bucura de el foarte mult timp, fara niciun fel de probleme.

4. Tehnologia No Frost. Este o tehnologie creata de Samsung, care asigura o racire uniforma, fara a se forma gheata si zapada. Alimentele perisabile vor fi mentinute foarte proaspete si foarte hranitoare. Daca aveti nevoie de un congelator suplimentar, vedeti modelul de aici.

5. Dozator de apa. Dozatorul de apa este un punct forte al frigiderului, deoarece iti ofera mereu apa rece si proaspata, fara a te obliga sa deschizi usa frigiderului.

Samsung RB31FDRNDSA este, asadar, o solutie deosebita pentru cei care isi doresc performanta in bucatarie, insotita de eleganta si de sanatate. Practic, este acel frigider care iti garanteaza alimente sigure si sanatoase si in acelasi timp, iti poate garanta un aspect placut.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email