Televizor Samsung LT22D390EW

Sunt absolut sigur ca printre voi se afla si persoane care sunt in cautarea unui televizor, dar care sa poata indeplini la fel de bine si functia de monitor. Ei bine, nu trebuie sa mai cautati, pentru ca Samsung LT22D390EW este exact produsul de care aveti nevoie.

Samsung LT22D390EW vine la un pret foarte bun, reusind sa ofere calitate si sa ramana totusi prietenos cu buzunarul nostru. In acest review o sa incerc sa va conving exact de ce spun acest lucru.

In primul rand acest televizor se remarca prin aspectul foarte placut si prin tehnologiile cu care este echipat, iar faptul ca ofera posibilitatea de a-l utiliza in acelasi timp si ca televizor si ca monitor reprezinta un mare plus, in special pentru cei cu incaperi foarte mici, precum studentii care locuiesc la camin.

Da! Imagini FullHD la un pret de calitate!

Acest nou model de la Samsung, mai exact Samsung LT22D390EW, este un produs simplu dar care isi face treaba excelent. Cel mai mare avantaj al acestuia este reprezentat de rezolutia FullHD, mai ales ca in prezent exista pe piata modele mult mai scumpe, precum televizorul Toshiba 32W3433DG, care duc lipsa de aceasta. Modul in care reuseste sa imbine tehnologii precum Touch of Color si Magic Upscale asigura o experienta desavarsita la un pret desavarsit.

Un alt atu al acestui televizor LED este unghiul foarte bun de vizionare, asigurand aceeasi calitate din aproape orice unghi am privi. In privinta imaginii mai trebuie precizat ca Samsung LT22D390EW vine cu un contrast nativ de 1000:1, luminozitate de 250 candeli/mp ;i un timp de raspuns care este de 5 ms. Un aspect foarte important este reprezentat de acest timp de raspuns – gamerii stiu despre ce vorbesc.

Pe partea de sunet ofera cele mai noi tehnologii, mai exact Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1, iar cele doua difuzoare de 5 W fiecare sunt arhisuficiente pentru experiente excelente. Un alt plus este dat de ofertele marilor magazine in cadrul carora beneficizati de discount-uri deloc de neglijat.

Concluzii

Samsung LT22D390EW ofera exact ceea ce scrie pe hartie. Calitate, accesibilitate, iar faptul ca reprezinta, mai exact, doua produse intr-unul singur este cel mai mare avantaj. Tunerul digital DVB-T, DVB-C si slotul CI+ nu lipsesc nici ele.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email