Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Desi Galaxy Tab 3 nu mai este o tableta de prea mare interes, este un model potrivit pentru cei ce doresc o tableta de calitate Samsung, dar la un pret foarte mic, in schimb cu dotari pe masura. In acest review o sa incercam sa scoatem in evidenta toate calitatile acesteia.

Pentru cine nu stia, Samsung Galaxy Tab 3 varianta Lite are un procesor Dual-Core de 1.20GHz, 1GB ram DDR2, memorie de stocare de 8 GB, wi-fi pentru conexiunea de date si ruleaza pe platforma Android 4.2 Jelly Bean, unul dintre cele mai stabile versiuni de Android care a rezistat pe multe telefoane si tablete pana in zilele de astazi.

Spuneam ca desi este un model care a ajuns la un pret destul de mic, Galaxy Tab 3 Lite are performante de top in comparatie cu alte modele concurente, ce se pot gasi pe piata Romaneasca.

La un pret de sub 500 ron, uneori (la unele oferte) avand pretul de aproximativ 300 ron cum a fost in perioada sarbatorilor de Paste, merita achizitionata chiar si daca nu aveti nevoie de ea in mod obligatoriu. Este foarte buna pentru citit si pentru vizualizat continut media, cum ar fi vizionarea de filme din pat, sau de ce nu, poate fi chiar foarte utila pentru verificarea email-urilor, citirea blogurilor sau chiar puteti adauga continut pe propriul blog de pe intermediul ei, intrucat are un display de 7 inch care va permite sa lucrati orice pe ea.

Desi display-ul este destul de generos, fiind la limita dintre smartphone si tablete, Galaxy Tab 3 Lite este destul de usor de manevrat, avand dimensiuni reduse intrucat display-ul ocupa un procent foarte mare din dimensiunea totala a acesteia.

Poate fi manevrata cu o singura mana cu o mare usurinta, atat in cazul in care scrieti texte cat si la navigarea pe internet sau in jocuri. Desi dimensiunile sunt reduse, mai exact 193.4 x 116.4 x 9.7 mm si 310 grame, acesta tableta are o baterie de 3600mAh care rezista pana la 200 de ore de redare audio, conform producatorului Samsung.

In plus, la acesta tableta se poate conecta o tastatura externa pentru a o transforma intr-un real computer, mai ales daca mai conectati si un mouse prin bluetooth si ii puneti si o husa cu stand ca cea pe care v-am descris-o in articolul despre Kindle.

Display-ul are rezolutie 1024×600 si este de tehnologie LCD LED, are o camera de 2mpx pentru a imortaliza momentele importante din viata de zi cu zi, iar memoria de 8GB de care va spuneam mai sus poate fi extinsa cu un card micro-sd pana la 32gb, deci suficienta memorie incat sa puteti stoca zeci de filme si fisiere de care aveti nevoie in permanenta dupa voi.

Un aspect foarte important este GPS-ul din dotarea lui Galaxy Tab 3 Lite, GPS ce nu are nevoie de o antena externa pentru a-si configura hartile.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email