Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E5W2W

Cei care mi-au citit pana acum majoritatea articolelor stiu foarte bine cat de mult apreciez masinile de spalat de la Samsung, in special cele care dispun de Eco Bubble, o tehnologie foarte interesante.

 

Vezi parerile pro si contra ale cumparatorilor aici!

 

Samsung WF70F5E5W2W face parte din aceasta categorie si, la fel ca si Samsung WF70F5E0W2W, dispun de aceasta tehnologie Eco Bubble care este de un real ajutor.

Ce face ea mai exact? Face economii la detergent reusind sa-l dozeze intr-un mod extrem de eficient. In dotarea acestea se afla un generator unic de bule care are rolul de a dizolva complet detergentul, urmand ca ulterior sa-l injecteze cu aer pentru a produce o spuma foarte bogata.

Acest lucru permite ca spalarea sa fie mult mai eficienta, spuma reusind sa penetreze mult mai rapid tesaturile, reusind astfel sa scoata chiar si cele mai difice pete. Toate aceste lucruri le face la un pret promotional!

 

O alegere excelenta pe care o recomand!Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E5W2W

Masina de spalat Samsung WF70F5E5W2W face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si permite spalarea unei cantitati de pana la 7 kilograme intr-o singura spalare, iar viteza de centrifugare este de 1200 RPM.

Din testele la care am supus Samsung WF70F5E5W2W am observat ca a reusit sa imi spele foarte bine camasa pe care am patat-o cu cafea in timp ce lucram la un articol, iar acest lucru in doar 15 minute, datorita programului de spalare rapida.

Acest lucru inseamna ca reprezinta o adevarata salvare pentru toti cei care sunt destul de neatenti si isi murdaresc destul de des hainele/costumul/camasa, deoarece ii scoate din incurcatura foarte rapid! Un alt model de calitate pe care eu il recomand este Samsung WF60F4E5W2X, care vine cu un design extrem de elegant si atragator.

 

Concluzii

Samsung WF70F5E5W2W este o masina de spalat premium, care reuseste sa impresioneze la absolut toate capitolele. Garantat vei fi mai mult decat multumit de alegerea facuta, aceasta primind din partea site-ului nostru cel mai ridicat grad de incredere!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email