Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0W2W

In urma cu ceva timp am descoperit tehnologia Eco Bubble, acest lucru intamplandu-se atunci cand am testat Samsung WF60F4E0W2W, si pot spune ca am fost uimit.

Inainte de a trece sa va explic in ce consta aceasta si cum functioneaza pe masina de spalat care face obiectul review-ului de astazi, o sa va spun, pe scurt, principalele trasaturi ale lui Samsung WF70F5E0W2W.

Asadar, Samsung WF70F5E0W2W ofera o capacitate maxima a incarcarii de pana la 7 kilograme, viteza in centrifugare de 1200, iar in ceea ce priveste eficienta energetica, ea face parte din clasa A+++.

De asemenea, avem mai mult tehnologii prezente pe Samsung WF70F5E0W2W, multe dintre acestea fiind unele obisnuite pentru masinile de spalat din aceasta gama de pret si care se afla in portofoliul celor de la Samsung, despre care v-am vorbit de nenumarate ori la noi pe site.

 

Afla si parerea cumparatorilor aici!

 

Tehnologii de top la un pret bun!

Asa cum am promis la inceput, o sa trec rapid in revista modul in care functioneaza tehnologia Eco Bubble. Aceasta permite spalarea rufelor intr-un mod extrem de eficient, indiferent daca apa este calda sau rece, lucru datorat modului in care este amestecat detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare.

Acest lucru genereaza bule de spuma (de unde si denumirea de Eco Bubble) care patrund mult mai rapid in tesaturi si reusesc sa scoata chiar si cele mai dificile pete.

Pe langa aceasta, mai regasim si alte functii/tehnologii interesante, ca de exemplu diagnosticarea inteligenta, Diamond Drum, control supraincalazire sau sistemul de detectare a spumei.

Samsung WF70F5E0W2W dispune si de un program de spalare rapida, care termina treaba intr-un mod eficient, in doar 15 minute, perfomanta asemanatoare cu cea a masinii de spalat Whirlpool WTLS 60812 ZEN.

 

Concluzii

Modelul Samsung WF70F5E0W2W merita toata atentia voastra, reusind sa impresioneze in toate departamentele. Pretul putem spune ca este si el unul bun, mai ales daca il prindeti intr-o perioada cu oferte promotionale, ca de exemplu Revolutia preturilor sau de Black Friday.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email