Telefon mobil Samsung B550 Xcover 3

Cand spunem telefoane Samsung probabil va ganditi la generatia noua de telefoane care se intrec in dimensiuni de ecran cat mai mari, in procesoare cat mai puternice precum si in designuri cat mai premium. Totusi telefonul Samsung B550 Xcover 3 face exceptie de la aceste trenduri.

Acesta nu se intrece in recenzii pozitive pentru design si specificatii, ci exceleaza mai degraba la capitolul rezistenta, chiar daca nici la capitolele acestea nu sta rau.

 

Afla pretul actualizat!

 

Samsung B550 Xcover, rezistenta apoi specificatii

Carcasa telefonului Samsung B550 Xcover nu a fost facuta ca sa arate cat mai bine ci ca sa reziste cat mai mult, in ciuda faptului ca nici deisgnul nu arata rau. Cu un astfel de telefon in buzunar nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu faptul ca dupa prima cazatura s-ar putea sa nu mai functioneze. Si totusi, nu este un telefon facut doar ca sa reziste, precum e EVOLVEO StrongPhone X1.

Nu il putem compara cu ultimele telefoane lansate de Samsung insa vorbim totusi despre niste specificatii bune. Pentru o buna functionare a telefonului Samsung B550 Xcover lucreaza un procesor dual core de 460 MHz precum si o memorie RAM DE 128 MB. Iar daca tot am deschis subiectul memorii, trebuie sa mentionam si memoria interna ce poate fi de pana la 16GB in functie de marimea cardului microSD pe care il atasam.

Bateria are si ea o capacitate de laudat. Aceasta este de 1500 mAh si promite pana la 8 ore de convorbiri fara a pune telefonul la incarcat.

Totodata Samsung B550 Xcover este dotat cu o camera foto de 3.1MP ce poate obtine niste fotografii chiar foarte reusite mai ales ca dispune si de un blitz integrat.

 

Pret

Samsung B550 Xcover are un pret pe masura detaliilor si specificatiilor sale. Mai exact acesta costa 450 de lei, un pret pe care noi il consideram unul corect si realist.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email