Telefon mobil Samsung B312EH

Probabil ca telefoanele simple precum e Samsung B312EH nu vor disparea niciodata. Asta deoarece vor exista mereu persoane care nu vor nimic mai mult de la un telefon mobil decat sa poata efectua oricand doresc un apel sau, atunci cand nu pot vorbi la telefon, sa trimita un mesaj prin care sa anunte asta.

Vom vorbi astfel despre un telefon simplu, despre care avem insa numai pareri bune si chiar cateva cuvinte de lauda.

 

Pareri si informatii Samsung B312EH

Samsung B312EH este un telefon destul de mic (fiind asemanator cu telefonul Nokia 225) care nu va ocupa prea mult loc in buzunar si care va fi totodata foarte placut la atingere. Fiind un telefon conceput in special pentru apeluri, Samsung B312EH este dotat cu o baterie de 1000 mAh care permite pana la 12 ore de convorbire cat mai departe de incarcator.

 

Informatii suplimentare aici!

 

Atunci cand scriem mesaje putem si sa ascultam muzica de pe acest telefon, existand posibilitatea de a extinde memoria interna cu pana la 16GB cu ajutorul unui card microSD, spatiu suficient pentru a gazdui o multime de melodii. De asemenea atunci cand ne plictisim putem foarte bine asculta chiar si un post de radio dar si sa facem schimb de fisiere cu prietenii cu ajutorul tehnologiei Bluetooth V3.0. 

In cazul in care dorim sa facem si o fotografie pe care sa ne-o amintim cu drag peste ceva timp, camera foto de 0.3MP ne va permite acest lucru.

 

Pret si design

Samsung B312EH este disponibil in doua variante de culori diferite: alb si negru. Pe site-ul nostru puteti gasi mai multe telefoane cu design diferit, asta in cazul in care aceste doua variante nu va sunt pe plac.

Pretul telefonului Samsung B312EH este unul destul de mic, dupa cum probabil va asteptati. Acesta costa doar 130 de lei, un pret pe masura specificatiilor telefonului despre care am vorbit mai sus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email