Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU

In cadrul unor reduceri mari de preturi, aparatul de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU a reusit sa obtina un pret cu mult sub pragul de 5000 lei cu care ne-a obisnuit in ultima vreme.

Acest lucru m-a determinta sa vi-l recomand, deoarece ofera perforante excelente care nu iti permit sa simti caldura de afara.

 

Vezi detalii aici!

 

In plus, vine cu acelasi design unic triunghiular, pe care l-am mai intalnit si pe Samsung AR18JSFNCWKNEU. Acesta reuseste sa ofere o racire mult mai rapida si mai eficienta, pentru ca imediat de la pornire sa se simta in camera racoarea mult asteptata.

 

Un produs de cea mai buna calitate!Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU

Samsung AR24JSFNCWKNEU este un aparat de aer conditionat inteligent, reusind sa-si faca treaba de unul singur.

Acesta la inceput raceste aerul activand singur functia Fast Cool, iar dupa ce se ajunge la temperatura dorita, aparatul de aer conditionat trece in mod automat la functia Comfort Cool, care are rolul de a mentine confortul termic obtinut.

Samsung AR24JSFNCWKNEU are o capacitate de racire de 23202 BTU si o capacitate de incalzire de 27296, iar tehnologia Inverter de care dispune, impreuna cu filtrul de cea mai buna calitate, fac din acest aparat de aer conditionat un model de invidiat.

Daca totusi nu este chiar ceea ce cauti, atunci site-ul nostru iti pune la dispozitie o multime de alte review-uri, care iti ofera informatii pretioase pentru alegerea pe care urmeaza sa o faci.

 

Concluzii

Daca ai un buget generos si iti permitit sa oferi sume mari de bani pentru a avea parte de cele mai bune produse la o calitate foarte inalta, atunci nu poti gresi alegand modelul Samsung AR24JSFNCWKNEU.

Este o alegere extrem de inspirata, iar daca sunteti in cautarea a ceva mai ieftin, atunci poate te intereseaza si Whirlpool AMD 018.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email