Aparat de aer conditionat Samsung AR24HSFSAWKNEU

Samsung AR24HSFSAWKNEU este disponibil in cadrul unei oferte de nerefuzat din cadrul celui mai mare magazin online de la noi, discount-ul aplicabil fiind de 900 lei (la ora scrierii acestui review).

Asadar, pretul este acum unul mult mai mic, cu toate ca nu este nici pe aproape un model foarte accesibil, deoarece pretul depaseste pragul de 4.000 lei.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Totusi, acest aparat de aer conditionat este creat special pentru birouri sau spatii mai mari, nu neaparat pentru apartamentele micute, unde un model precum Star-Light ACM-12BIN face minuni.

Pe langa dotarile sale de top, Samsung AR24HSFSAWKNEU vine si cu un design de invidiat, reusind sa imbine perfect utilul cu placutul prin faptul ca design-ul in forma de triunghi ofera o racire mai rapida si mai puternica.

 

De ce un aparat de aer conditionat puternic?

Un aparat de aer conditionat puternic este o alegere foarte buna atunci cand dorim sa racorim in verile torie incaperi mari, precum si la birou, astfel incat sa poti lucra in conditii excelente.

Samsung AR24HSFSAWKNEU reuseste sa ofere un confort termic sporit, astfel incat sa fii mult mai productiv sau sa te relaxezi exact asa cum se cuvine.

Samsung AR24HSFSAWKNEU reuseste sa impresioneze prin functiile inteligente, capacitatea de racire de 23202, precum si prin eficienta energetica crescuta, care asigura un consum redus.

 

Concluzii

Alegerea unui aparat de aer conditionat puternic este ideala atunci cand doriti sa simtiti acea racoare care sa sporeasca confortul caminului tau, deoarece reuseste sa faca acest lucru indiferent de marimea incaperii.

De aceea site-ul nostru recomanda Samsung AR24HSFSAWKNEU este exact modelul de care ai nevoie, astfel incat tu o sa ai parte de cele mai placute zile petrecute in casa, la loc ferit de caldura insuportabila de afara.

Cei care isi doresc un model mai ieftin sau… portabil (!) isi pot indrepta atentia spre AUX AM-12A4/R, care este un adevarat produs de calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email