Aparat de aer conditionat Samsung AR18JSFNCWKNEU

Continuam seria pe care am inceput-o cu Vortex VAI-A18ASWM, dedicata aparatelor de aer conditionat premium, iar astazi o sa va vorbesc despre Samsung AR18JSFNCWKNEU.

Sunt sigur de faptul ca aceasta companie va ofera o siguranta in ceea ce priveste calitatea produselor lor, iar acest lucru este chiar primul aspect care ne face sa va recomandam aparatul.

Un al doilea aspect, foarte important, tine de capacitatea de racire si de incalzire, care are o valoare de 17060 BTU, respectiv 20472 BTU. Acest lucru asigura faptul ca este foarte eficienta chiar si in cazul incaperilor mari.

 

Vezi noua oferta aici!

 

O alegere pe care nu o poti regreta!

Asa cum am spus si in cazul lui Daikin FTXB60C-RXB60C (care este putin superior acestuia) calitatea are pretul ei, iar in acest caz pretul este total justificat datorita dotarilor si tehnologiilor incorporate.

Samsung AR18JSFNCWKNEU este un aparat de aer conditionat foate usor de montat si de curat, acest lucru datorandu-se componentei Easy Filter care poate fi usor demontata si pusa la loc, nefiind nevoie de deschiderea capacului.

Un alt plus pentru Samsung AR18JSFNCWKNEU este dat de faptul ca filtrul acestui aparat de aer conditionat are un invelis antibacterial care filtreaza excelent praful, precum si agentii contaminati care sunt periculosi.

Asadar este tot ce ai nevoie pentru a fi sigur de sanatatea ta. De asemenea, Samsung AR18JSFNCWKNEU ofera un design extrem de elegant, care ii ofera caminului tau un plus de personalitate.

 

Concluzii

Deoarece am observat ca Samsung AR18JSFNCWKNEU se afla printre cele mai vandute aparate de aer conditionat din oferta celor de la eMAG, iar acest lucru garanteaza calitatea acestui produs.

In plus, din testele noastre a reiesit ca merita fiecare banut, reusind sa sporeasca foarte mult confortul termic al redactiei noastre, creandu-ne conditii de lucru excelente pentru a va aduce cele mai bune review-uri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email