Aparat de aer conditionat Samsung AR18HSFSAWKNEU

Dupa ce v-am prezentat mai multe oferte de aparate de aer conditionat premium, am zis ca o sa continui in aceeasi linie, deoarece au prins destul de bine.

Asadar, dupa ce v-am vorbit despre Vortex VAI-A18ASWM, astazi am ales ca subiect al review-ului pe Samsung AR18HSFSAWKNEU, care vine la un pret deloc mic.

Pretul ridicat este complet justificat daca aruncam o privire peste fisa tehnica a acestuia, dotarile fiind unele de top, astfel incat acest model este unul potrviit pentru incaperile mai mari, birouri sau alte locuri destinate mediului business.

La fel ca si in cazul lui Samsung AR18JSFNCWKNEU, acest model dispune de un design unic care sporeste performantele in racire ale aparatului de aer conditionat, dar si eficienta energetica.

Un model premium de cea mai buna calitate!

Samsung AR18HSFSAWKNEU reuseste sa ofere cele mai noi tehnologii de pe piata la acest moment, iar multe au fost deja explicate de site-ul nostru in cadrul sutelor de review-uri existente, asadar le puteti consulta pe toate si garantat o sa gasiti produsul mult dorit.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR18HSFSAWKNEU reuseste sa functioneze in mod inteligent, fiind dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca temperatura dorita poate fi mentinuta fara un consum foarte mare de energie.

Daca ne uitam pe lista cu specificatii mai observam ca Samsung AR18HSFSAWKNEU dispune de un filtru anti-alergic si antibacterian, are o capacitate de racire de 1706 BTU, iar numarul de trepte ale ventilatorului este de 4.

Concluzii

Samsung AR18HSFSAWKNEU are un pret destul de ridicat, dar daca aveti noroc si dati de o oferta de discount-uri, atunci se poate dovedi o achizitie extrem de inspirata.

Asadar, ochii pe platforma noastra, deoarece o actualizam in timp real cu cele mai tari oferte de pe piata din Romania!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email