Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE

Dupa ce v-am prezentat mai multe aparate de aer conditionat Samsung, printre care si un model premium, dar si unul mult mai accesibil ca pret, pentru cei cu buget redus, si anume pe Samsung AR12JSFPEWQNZE, astazi o sa continui in acelasi ritm.

 

Pret bomba!

 

De aceasta data in redactia noastra venit un model din gama de mijloc, care are un pret competitiv, nici prea mare nici foarte mic, astfel incat dotarile sale sa fie unele foarte bune, chiar excelente as putea spune.

Samsung AR12JSFNCWKNZE, caci despre el este vorba, reuseste sa impresioneze prin design-ul moder si foarte bine proportionat, cu linii elegante.

In plus, acest tip de design specific aparatelor de aer conditionat Samsung este unul foarte eficient, oferind o racire mult mai puternica si cu performante crescute.

 

Dotari excelente la cel mai bun pret!Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE

Un alt capitol la care exceleaza Samsung AR12JSFNCWKNZE este cel al eficientei energetice, acesta lucrand in mod inteligent astfel incat sa economiseasca energie, lucru datorat si  invertorului digital eficient energetic.

Am observat ca pe multi dintre cititorii site-ului nostru ii “sperie” faptul ca aparatele de aer conditionat sunt destul de greu de curatat. Ei bine, nu este cazul la Samsung AR12JSFNCWKNZE, deoarece acesta are in dotarea sa o componenta denumita Easy Filter.

Ce face aceasta? Spre deosebire de filtrele conventionale, Easy Filter este mult mai usor de demontat si curatat!

Alte specificatii care sunt de interes in cazul lui Samsung AR12JSFNCWKNZE se refera la capacitatea de racire de 11942 BTU, clasa de eficienta energetica A++, precum si filtrele anti-alergic, anti-virus si anti-bacteria.

 

Concluzii

Pe langa dotarile foarte interesante, ceea ce face din aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE un mode care merita luat in considerare este si pretul, datorita ofertei promotionale la care este dispnibil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email