Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU

Samsung AR12HSSFAWKNEU este un aparat de aer conditionat care vine cu un design unic in forma de triunghi, care ii ofera un plus de eleganta si eficienta.

Acesta reuseste sa imbine perfect utilul cu placutul, prin faptul ca acest tip de design reuseste sa imbunatateasca semnfiicativ performantele de racire ale acestuia, facand aerul sa circule mai rapid si pe o arie mai mare din caminul tau.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

O sa ai parte de cele mai relaxante zile toride de vara, ferit de caldura de afara, insa doar daca te hotarasti sa tii cont de recomandarea noastra si sa alegi aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU.

De asemenea, prin dotarile sale unice, reuseste sa fie extrem de pritenos cu mediul inconjurator si mai ales cu sanatatea noastra, la fel ca si in cazul modelului Samsung AR24HSFSAWKNEU.

 

Alegerea perfecta pentru verile calduroase!Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU

Cel mai mare avantaj pe care il obtii alegant aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU este legat de faptul ca tine la sanatatea noastra.

Datorita tehnologiilor Virus Doctor si Easy Filter, acesta reuseste sa nu permita prafului, agentilor contaminati si alergenilor periculosi sa patrunda in aer, la fel procedand si in cazul bacteriilor si a virusurilor.

Samsung AR12HSSFAWKNEU ne ofera posibilitatea sa respiram un aer curat si proaspat in permanenta. Ideal, nu-i asa? Desigur, pretul este unul pe masura, asadar o varianta mai accesibila ar fi Daikin FTXB35C-RXB35C, subiectul review-ului trecut.

Aruncand o privire peste fisa tehnica a lui Samsung AR12HSSFAWKNEU observam ca acesta are o capacitate de racire de 11942 BTU, face parte din clasa de energie in racire A++, iar numarul de trepte a ventilatorului este de 4.

 

Concluzii

Pentru toti cei care sunt in cautarea unui aparat de aer conditionat la un pret special si capabil sa ofere o capacitate de racire ridicata, recomand Samsung AR12HSSFAWKNEU, care reuseste sa ofere performante de top la toate capitolele.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email