Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE

Noul aparat de aer conditionat despre care o sa va vorbesc astazi este Samsung AR12HSFSAWKNZE, iar acest review vine la doar foarte putin timp dupa ce v-am vorbit despre modelul AR12JSFPEWQNZE al acestora.

Intotdeauna produsele Samsung au reusit sa ma impresioneze prin modul in care reusesc sa ofere produse de top la cele mai bun preturi, iar acestea ofera de asemenea si un rapot calitate-pret excelent.

Acelasi lucru il pot spune si despre Samsung AR12HSFSAWKNZE, capabil sa ofere cele mai bune performante, la un pret promotional pe care garantat il vei aprecia (in functie de magazine si perioada).

Ai cea mai buna alegere la dispozitie!

Samsung AR12HSFSAWKNZE are design-ul cu care Samsung deja a reusit sa se remarce pe piata de aparate de aer conditionat (in mare parte datorita lui Samsung AR18HSFSAWKNEU, varful de gama al acestora).

Care mai sunt aspectele la care Samsung AR12HSFSAWKNZE exceleaza? Faptul ca raceste mult mai rapid si mai eficient, aria fiind si ea mult mai mare decat in cazul modelelor precedente, de genreatie trecuta.

De asemenea, aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE functioneaza inteligent, oferind o eficienta energetica crescuta (face parte din clasa A+), care asigura un cost mai redus la finalul lunii cand vin facturile.

Printre dotarile acestuia se mai numara si finisajul Crystal Gloss, afisajul LCD, filtrul Full HD 60, precum si functiile numeroase, precum cea de dezumidificare, functia Sleep/Night mode, Auto, sau cea de autorestart. Un alt plus este reprezentat de functionarea extrem de silentioasa!

Concluzii

Pe scurt: cei care isi doresc un aparat de aer conditionat de calitate pot alege linistiti modelul Samsung AR12HSFSAWKNZE , care reprezinta solutia ideala pentru toate categoriile de persoane.

Daca doriti sa consultati si alte oferte, site-ul nostru va sta la dispozitie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email