Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSFNCWKNZE

Noul aparat de aer conditionat al celor de la Samsung pe care o sa vi-l prezentam astazi este Samsung AR09JSFNCWKNZE.

Acesta reuseste sa impresioneze in primul rand prin calitatea dotarilor sale, dar mai ales prin aspectul exterior al acestuia.

 

Pret bomba!

 

Asa cum am spus si in cazul lui Samsung AR12JSFNCWKNZE, care este un frate mai mare, acest design triunghiular unic pentru aparatele sud-coreenilor reuseste sa ofere o performanta imbunatatita.

Cum face acest lucru? Foarte simplu: prin faptul ca design-ul ii permite aerului racoros si placut sa circule mai repede prin casa, astfel incat confortul termic sa se instaleze rapid.

 

Tehnologii care fac toti banii!

Un alt lucru la care Samsung AR09JSFNCWKNZE exceleaza este eficienta energetica, acesta facand parte din clasa A++. La eficienta energetica un aport semnificativ il aduce si invertorul digital de care dispune acesta.Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSFNCWKNZE

Cred ca majoritatea celor dintre voi se intreaba cat de bun este raportul calitate-pret, nu-i asa? Ei bine, in cadrul ofertelor promotionale practicate de unele magazine, datorita discountului aplicat, rezulta un raport calitate-pret excelent!

Un alt aspect la care Samsung AR09JSFNCWKNZE reuseste sa stabileasca o relatie foarte buna cu utilizatorul este tipul filtrului, datorita modului in care are grija de sanatatea noastra. Asadar, acesta este unul Easy Filter si anti-bacterii, anti-alergic, precum si anti-virus.

Pe lista specificatiilor tehnice ale aparatului de aer conditionat Samsung AR09JSFNCWKNZE  aflam ca acesta are o capacitate de racire de 8530 BTU, precum si faptul ca dispune de functia de dezumidificare despre care v-am mai vorbit pe site.

 

Concluzii

Samsung AR09JSFNCWKNZE este un aparat de aer conditionat de calitate care arata foarte bine, iar design-ul acestuia este chiar unul eficient cand vine vorba de imbunatatirea performantei, lucru explicat in randurile de mai sus.

Un alt model Samsung (dar mult mai scump si puternic) pe care il recomandam este Samsung AR18HSFSAWKNEU.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email