Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU

Cei care isi doresc un aparat de aer conditionat care sa fie o investitie excelenta pentru viitor, nu pot gresi alegand modelul Samsung AR09HSSFAWKNEU, care este disponibl la un pret special!

De ce spun acest lucru? Deoarece Samsung AR09HSSFAWKNEU face parte din clasa de eficienta energetic A+++, fiind asadar un aparat de aer conditionat cu o eficienta energetica extrem de crescuta.

Pretul destul de mare este complet justificat nu doar prin faptul ca dispune de cele mai moderne si interesante dotari, ci mai ales prin faptul ca acesta este amortizat in timp datorita economiilor pe care le facem la facturi.

 

Pret special doar aici!

 

Aparat de aer conditionat foarte economic!

Prin ce reuseste Samsung AR09HSSFAWKNEU sa mai impresioneze? Prin aspectul acestuia foarte elegant si modern, design-ul in forma de triunghi fiind si unul extrem de eficient oferind o racire mai puternica.

Asadar reprezinta o combinatie perfecta intre eleganta si utilitate practica, doar pentru ca tu sa nu mai simti acea stare de moleseala datorata caldurii excesive din timpul verii. Un alt model la fel de eficient este Samsung AR12JSFPEWQNZE, pe care il recomandam de asemenea.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU este de asemenea capabil sa raceasca intr-un timp mai scurt o arie mai mare a unei incaperi datorita capacitatii de racire de 8530 BTU.

In plus, tehnologiile Virus Doctor si Easy Filter au rolul de a oferi un puternic efect antimicrobi, eliminand praful, agentii contaminati si alergenii periculosi din aer.

 

Concluzii

Samsung AR09HSSFAWKNEU reuseste sa impresioneze prin simplul fapt ca ofera o eficienta energetica foarte ridicata, astfel incat economiile la facturi sa fie unele semnificative.

Desi pretul lui este destul de mare, in timp pretul acestuia se amortizeaza, investitia fiind una de durata si extrem de bine gandita. Mai mult ca sigur nu vei regreta achizitia facuta.

Cei care doresc un model mai ieftin, atunci isi pot indrepta atentia spre Star-Light ACM-12BIN, care ofera o calitate de invidiat la cel mai bun pret.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email