Televizor Samsung 88JS9500

Am de gand sa discut cu voi in acest review despre un televizor produs de cei de la Samsung, ce a reusit sa faca furori la aparitia sa pe piata si pe cei aflati in randurile competitiei sa stranga din dinti.

 

Vezi oferta zilei aici!

 

Noul Samsung 88JS9500 este un televizor curbat Smart 3D Ultra HD, cu o diagonala uriasa de 222 cm, mai mult decat perfecta pentru salile tip multimedia. Daca doriti totusi ceva mai mic, va recomandam modelul Samsung 65JS9500, colegul de generatie al acestuia.

Televizorul are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie a acesteia de 3180 x 2160, precum si o lista lunga de caracteristici impresionante pentru un astfel de produs, printre care se afla si Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling, PQI 2400, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black Pro, Nano Crystal Color, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode si Peak Illuminator Ultimate.

 

Samsung 88JS9500 vine cu un sistem audio perfect!Televizor Samsung 88JS9500

Sistemul audio folosit este 4.2CH (Front Firing), cu o iesire sunet impresionanta de 70W, la acestea adaugandu-se si o serie de caracteristici audio precum Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, Dual Woofer, HD Audio, Wallmount Sound Mode. TV SoundConnect, BT Headset Support si Multiroom Link.

Pe langa cele mentionate mai sus, mai trebuie sa aducem in vedere si procesorul octa-core folosit de acest televizor, ce poate efectua mai multe functii in acelasi timp, fara a incetinii timpul de reactie al acestuia. O astfel de dotare intalnim si la Samsung 78JS9500.

 

Un procesor cu opt nuclee pentru performante de top!

Acest televizor a fost echipat cu procesorul octa-core in mod specific pentru a fii mai rapid decat predecesorul sau, designul fiind gandit de astfel natura incat acesta sa poate gestiona resursele sale la capacitate maxima. In plus, este si un Smart TV performant, de calitate inalta!

Samsung 88JS9500 este un televizor vrednic de epoca digitala, tehnologia folosita de acesta reusind sa creeze imagini fermecatoare, imbogatite de o paleta larga de culori intense si stralucitoare, ce o sa te tine pe tine si invitatii tai lipiti de ecran ore in sir, indiferent daca vizionalizati un film, o cursa Formula 1 sau un meci.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email