Televizor Samsung 85JU7000

Cei de la Samsung pur si simplu refuza sa dea un pas inapoi in fata competitie, acestia continuand sa mearga tot inainta cu fiecare gama de televizoare scoasa pe piata.

Noul televizor Smart 3D Samsung 85JU7000 nu face exceptie de la aceasta regula, reusind sa avanseze ce poate sa faca un televizor in materie de calitate, mai mult de cat majoritatea semenilor sai pe piata la ora actuala.

Imaginiile create de acesta sunt de o frumusete rara, oferind peisaje imbogatite de o gama larga de culori fantastice si detalii patrunzatoare. Iar cu Peak Illuminator, ce creste intensitatea iluminarii datorita ledurilor amplasate strategic, imaginea din scenele intrunecate devine si mai fermecatoare. Aici noi mai recomandam si televizorul Samsung 55JS9000.

 

Afla parerile pro si contra ale clientilor despre acest produs!

 

Este un excelent Smart TV! Detalii aici !!!Televizor Samsung 85JU7000

Fie ca doriti sa vizionati un film, in mod clasic sau 3D, sa va conectati dispozitivele mobile la el sau chiar si sa il folositi pentru a va trezi dimineata si reda agenda personala, Samsung 85JU7000 reuseste sa le faca pe toate acestea cu usurinta, eleganta si stil.

Dimensiunile televizorului sunt unele uriase, asadar acesta nefiind unul recomandat celor care nu dispun de un spatiu suficient de mare. In acest caz noi va recomandam modelul LG 55EA970V, cu dimensiuni mult mai reduse.

Acesta vine cu o diagonala enorma de 214 cm si o serie de caracteristici ce imbunatatesc imaginea intr-un mod miraculos, precum Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling, PQI 1300, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), PurColor, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support si Peak Illuminator.

 

Samsung 85JU7000 ofera un nivel crescut al calitatii!

Toate acesta sunt folosite pe un ecran cu o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9, Samsung 85JU7000 reusind sa impresioneze cu o calitate a imaginii neintalnita pana acum, ce o sa te tine lipit de ecran ore in sir. Putem spune ca ne-a facut placere sa avem in teste acest televizor, reusind sa ne impresioneze.

Il recomandam tuturor celor care doresc un televizor foarte mare, pentru experiente cinematografice de neuitat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email