Televizor Samsung 85HU7500

Atunci cand esti in cautarea celui mai bun televizor trebuie sa te inarmezi cu suficient de multa rabdare pentru a trece cu bine peste cautarile si „cercetarile” care par fara sfarsit.

 

Pret bomba!

 

Daca ati ajuns sa cititi acest review, atunci inseamna ca ai ajuns aproape de finalul „cercetarilor” tale, deoarece site-ul nostru o sa te ajuta sa gasesti foarte usor si intr-un mod foarte placut cel mai potrivit televizor.

In multitudinea de oferte de televizoare pe care vi le-am prezentat de-a lungul timpului, azi o sa mai adaugam inca una, si anume pe Samsung 85HU7500, al carui review sper sa va convinga de faptul ca este un televizor care intr-adevar merita toata atentia noastra.

Asadar, ceea ce face din Samsung 85HU7500 un televizor perfect (sau aproape perfect) este diagonala ecranului care este imensa, de 214 cm, impreuna cu rezolutia Ultra HD 4K (de 3840 x 2160 pixeli) care fac din acesta o adevarata experienta. La fel ca si in cazul lui LG 55UF8507, o alta recomandare a noastra.

 

Cea mai puternica experienta cinematografica!Televizor Samsung 85HU7500

Samsung 85HU7500 este capabil sa iti ofere una dintre cele mai bune experiente cinematografice posibile in acest moment, iar acest lucru se datoreaza tocmai celor doua elementa amintite mai sus.

Desigur, totul vine la un pret, care in situatia de fata nu este printre cele mai mici, insa noi va asiguram ca merita pana la ultimul leu.

Televizorul este extrem de capabil si cand vine vorba de redarea celor mai fidele sunete, acestea fiind unele extrem de bine reprezentate, puternice si clare, gratie sistemului audio de tip Front Firing + New Waveguide, difuzoarele avand o putere de 60 W.

Aici intalnim in dotarea lui Samsung 85HU7500 si mai multe tehnologii care fac o treaba mai mult decat exceleneta, printre acestea numarandu-se Dolby MS11, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler si Woofer.

 

Concluzii

Sud-coreenii iti pun la dispozitie prin  Samsung 85HU7500 un pachet multimedia complet, care din pacate are un pret pe masura. Tot ce trebuie sa stiti, in cazul in care dispuneti de banii necesari pentru achizitionarea acestuia, este aceea ca merita pe deplin investitia!

Un alt televizor pe care il recomandam este Philips 55PUS7909.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email