Televizor Samsung 78JS9500

Am de gand sa va prezint acum un televizor curbat, Smart 3D 4K Ultra de la Samsung ce a reusit cu tehnologia incorporata in constructia acestuia nu numai sa depaseasca standardul de calitate al imaginii pentru televizoare, ci si sa il ridice.

 

Pret bomba!

 

Acest televizor vine nu doar cu numeroase functii Smart, ci reprezinta si o excelenta optiune pentru cei care doresc sa urmareasca filme 3D, lucru care se datoreaza diagonalei uriase a acestui, precum si a capabilitatilor sale de a oferi performante 3D de top.

Banuiesc ca dupa ce ati vazut imaginile cu acesta v-at dat seama de faptul ca televizorul este fratele mult mai mare al lui Samsung 65JS9500, imprumutand toate dotarile excelente ale acestuia si venind chiar si cu ceva in plus, astfel incat tu sa ai parte de un plus de calitate, la un pret pe masura bineinteles.

 

Noul televizor Samsung 78JS9500 te va uimi!Televizor Samsung 78JS9500

Samsung 78JS9500 da clasa semenilor sai cu imagini mirifice, de o rezolutie incredibila, culori stralucitoare si intense, dintr-o gama mai larga decat oricand pana acum, precum si nuante mai intense de negru si alb pur, ce prind viata in mod miraculos pe ecran.

Poti fi mai mult decat convins de faptul ca nu o sa poti avea parte de o calitate mai buna de atat, cei de la LG reusind sa ridice destul de sus stacheta de aceasta data. Totusi pretul poate reprezenta un mare minus, iar in acest caz noi va recomandam un model mai accesibil, si anume pe Samsung 55HU7500.

Vorbind de ecran, acesta are o diagonala de 197 cm, asa ca trebuie sa fii sigur ca ai indeajuns spatiu pentru el inainte sa il montezi. Cu caracteristici precum Ultra Clear Panel: Pro, Screen Curvature: 4,200R, 10bit Support, UHD Upscaling, PQI 2400, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black Pro, Nano Crystal Color, Color Gamut: Wide Color si multe, multe altele, acesta poate fi considerat fara doar si poate un produs premium din toate punctele de vedere.

 

Este un Smart TV plin de optiuni de top!

Samsung 78JS9500 nu numai ca iti permite sa modifici si sa setezi imaginea dupa gusturile tale, dar iti ofera si o experienta de vizionalizarea modificata si optimizata special pentru tine, vizionabila pe o rezolutie de 3840 x 2160.

Fie ca iti doresti sa vizionalizezi o emisiune de unul singur sau un meci impreuna cu prietenii, Samsung 78JS9500 o sa te delecteze cu imaginile sale atat pe tine, cat si pe invitatii tai.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email