Televizor Samsung 75JU6400

Astazi mi-am propus sa va vorbesc despre un televizor premium al celor de la Samsung, care sa fie capabil sa va ofere unele dintre cele mai bune calitati audio-video posibile in acest moment.

 

Pret promotional!

 

Foarte aproape de pragul de 20.000 lei, iar in unele oferte ale magazinelor chiar depasindu-l, Samsung 75JU6400 nu poate fi considerat chiar deloc un televizor ieftin, acesta fiind creat special de sud-coreeni pentru aceia dintre voi care nu tin cont de bani in momentul in care doresc calitate.

Samsung 75JU6400 este exact acest tip de produs: ofera o calitate la superlativ in absolut toate privintele, astfel incat tu sa te simti ca intr-o sala de cinema, cand tu defatp te afli in propriul tau living.

 

Un pret ridicat, dar care chiar merita!

Asadar, cred ca am reusit sa va conving de faptul ca pretul lui Samsung 75JU6400, desi unul foarte ridicat, este pe deplin justificat datorita numeroaselor tehnologii aflate in dotarea acestuia.

Ca o paranteza, in momentul de fata observ ca are parte de o reducere de 1.300 lei si este disponibil in cadrul unui pachet promotional, la achizitionarea acestuia primind un hard disk extern Samsung cu capacitatea de 500 GB (la fel ca si in cazul lui Samsung 48JU6510).

 

Vrei performanta de top? Samsung 75JU6400 este raspunsul!

Samsung 75JU6400 vine cu un ecran urias, de 189 cm, iar rezolutia Ultra HD 4K nu face altceva decat sa o complete armonios, astfel incat impreuna sa ofere acea experienta de neuitat despre care v-am tot vorbit si in review-ul lui Samsung 65JS9500 de acum cateva zile.

Cu siguranta prin alegerea lui Samsung 75JU6400 o sa ai parte de cele mai bune performante pe partea de video car si pe partea de sunet, astfet incat tu sa te simti perfect relaxat dupa o lunga zi petrecuta la servici. Ce poti cere mai mult de atat?


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email