Televizor Samsung 65JU7500

Datorita voua am hotarat sa intensificam activitatea noastra, astfel incat sa va putem pune la dispozitie cat mai multe review-uri relevante pentru voi.

 

Pret promotional!

 

Inca un review, inca un televizor de la Samsung, producatorii acestei firme reusind sa se mentina in atentia publicului datorita seriei, aparent fara sfarsit, a produselor de calitate pe care acestia le scot pe piata.

De data aceasta este vorba despres Samsung 65JU7500, un Smart TV 3D, din categoria 4K Ultra HD. Acesta vine cu un ecran a carei diagonala are o marime impresionanta de 163 cm, cu un aspect al imaginii de 16:9.

 

Un televizor performant ce merita fiecare banut

Samsung 65JU7500, la fel ca si Samsung 65JU7000, vine la un pret pe masura capabilitatilor sale, acesta fiind unul din televizoarele care se foloseste cu adevarat in intregime de tehnologia cu care a fost fabricat.

Vorbim desigur despre caracteristici video precum Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling. PQI 1400 si Mega Contrast, printre altele, toate acestea ajutand la crearea unor imaginii a caror calitate o sa impresioneze si uimeasca cu fiecare vizionalizare.

Procesorul Quad Core folosit de acest televizor asigura puterea de procesare a cantitatii de informatii necesare pentru a afisa cadru dupa cadru la o calitate excelenta, ce ofera posibilitatea de a vedea fiecare scena intr-un detaliu incredibil (la fel ca la Sony 55X8509C).

 

Samsung 65JU7500 reprezinta televizoarele viitorului

Acest Smart TV nu este doar un sistem complet de divertisment, datorita calitatii incredibile a imaginii si sistemului 3D care o sa faca fiecare film o placere de vizionat. Desi acesta ofera acces la internet prin sistemul Wi-fi incorporat, Samsung 65JU7500 nu se opreste doar la capacitatea sa de a oferi posibilitatea utilizatorului de a naviga pe internet.

Datorita functiilor sale Smart si a multitudinilor de aplicatii incorporate in acesta, poti sa conectezi dispozitivele mobile la televizor, fie pentru a transfera date, fie pentru a le folosi impreuna cu acesta.

Vrei ca televizorul sa porneasca in acelasi timp cu alarma de dimineata? Iti doresti sa poti vizionaliza agenda personal pe acelasi ecran pe care sunt difuzate stirile? Toate acestea si multe altele sunt posibile cu Samsung 65JU7500!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email