Televizor Samsung 65JU7000

De aceasta data am de gand sa iti prezint un televizor care a reusit sa capteze atat atentia consumatorilor cat si a producatorilor care se afla in competitie cu cei de la Samsung.

Acest Smart TV, 3D, din categoria 4K Ultra HD a facut furori pe piata, reusind sa impresioneze chiar si pe cei care nu sunt pasionati de filme sau televizoare performante.

Samsung 65JU7000 este un produs interesant, ce sare imediate in ochi, ecranul sau cu o diagonala de 163 cm atragand imediat atentia oricarei persoane pe care il vede.

Cu o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9, acesta reuseste sa atraga atentia nu doar cu dimensiunea diagonalei ecranului sau, ci si cu calitate imaginii pe care acesta o afiseaza (asemanator cu ce intalnim la Samsung 55JU6670).

 

Afla parerile cumparatorilor aici!

 

Samsung 65JU7000 iese in evidenta!

Acest televizor reuseste sa creeze o combinatie perfecta intre imagine si sunet. In materie de imagine, tehnologiile precum Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling, PQJ 1300 si Precision Black (Local Dimming), pe langa multe altele, ii permit lui Samsung 65JU7000 sa te delecteze cu peisaja minunate, ce combina contrasturi profunde si palete de culori extinse.

Sistemul audio 1way-1spk Down Firing, cu o putere de 20W aduce imaginilor frumoase un sunet puternic pentru completarea experientei audio-vizuale, caracteristicile specifice ale acestui sistem, precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound si HD Audio ajutand foarte mult in acest proces, avand acest lucru in comun cu Samsung 65JU7500.

 

Nu doar inca un alt Smart TV!

Pe langa sistemul 3D de care te poti bucura pentru a vizionaliza orice film ca si cum ai fii in cinema, Samsung 65JU7000 ofera acces la internet prin sistemul Wi-FI incorporat.

Acesta din urma poate sa fie folosit pentru mult mai multe decat navigarea pe internet si obtinerea de informatii, utilizatorul fiind capabil sa conecteze dispozitivele mobile la televizor, sa fie trezit de acesta prin intermediul alarmei, sa isi vizionalizeze agenda in fiecare dimineata si multe, multe altele.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email