Televizor Samsung 65JU6500

Aparute relativ recent pe piata, televizoarele cu ecran curbat au inceput treptat sa se impuna chiar si in Romania, unde si-au gasit destul de repede cumparatori.

 

Pret bomba!

 

Astazi am zis sa aduc in atentia voastra un review al unui astfel de televizor, si anume review-ul lui Samsung 65JU6500, model care este fratele mult mai mare al lui Samsung 48JU6500, pe care vi l-am prezentat saptamana trecuta.

Un televizor cu ecran curbat (ca cel intalnit si la modelul 40JU6670 al sud-coreenilor) este capabil sa ofere imagini mult mai clare si cu un negru mult mai profund, iar in multe situatii o sa observam chiar si o adancime specifica doar acestui tip de televizoare.

 

Este o alegere mai mult decat perfecta!

V-am spus mai sus faptul ca o sa aveti parte de imagini care au adancime, insa acest lucru nu trebuie inteles ca este un TV 3D (din pacate nu este) ci faptul ca acest efect se datoreaza curburii ecranului de 163 cm aflat in dotare.

Ecranul urias este unul capabil sa afiseze imagini la o rezolutie maxima de 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K), imaginile fiind unele pur si simplu care sa iti taie rasuflare, calitate la superlativ reprezentand cel mai bun adjectiv pe care l-am putut gasi in acest moment.

 

Performanta are acum un nume: Samsung 65JU6500

Faptul ca este unul dintre cele mai bune produse Samsung cred ca ati inteles deja, nu-i asa? Calitatea acestui televizor este una care nu poate fi contestata de nimeni, iar performantele oferite de Samsung 65JU6500 sunt greu de atins in acest moment de concurenta.

Samsung 65JU6500 este televizorul ideal pentru toti cei care isi doresc sa se poata bucura de cele mai tari imagini de pe piata. Filmele vor prinde pur si si simplu viata prin intermediul acestui model sud-corean pe care noi il recomandam tuturor celor care dispun de bugetul necesar.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email