Televizor Samsung 65JU6400

Cu totii stim ca in acest moment unele dintre cele mai performante televizoare sunt cele care vin cu un ecran curbat si capabil sa afiseze imagini la rezolutie Ultra HD 4K, nu-i asa?

 

Vezi detalii despre acest produs aici!

 

Ei bine, astazi am hotarat sa va prezint un astfel de televizor, in persoana lui Samsung 65JU6400, care pe langa functiile Smart de calitate sustinute de un procesor puternic, vine si cu un hardware puternic pe partea de grafica, astfel incat sa ai parte de cele mai reale imagini posibile in acest moment.

Cu o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli si diagonala de 163 cm, Samsung 65JU6400 este dupa a noastra parere o alegere pe care nu o poti gresi, fiind insa nevoie de un buget destul de generos pentru a ti-l putea permite.

 

Ofera performante de invidiat!

Trebuie sa punctez faptul ca in dotarea lui Samsung 65JU6400 se afla un motor grafic UHD de la Samsung care este extrem de capabil, acesta facand posibil ca sursele non-UHD sa aiba parte de aceeasi calitate (sau cel putin apropiata) de o sursa 4K nativa.

In urma testelor la care echipa noastra l-a supus a rezultat ca, la fel ca si Samsung 65JU6500, face o treaba excelenta atunci cand nu dispune de o sursa UHD nativa si utilizam una Full HD. Precizam ca o sa avem parte de o calitate foarte apropiata de cea maxima posibila.

 

Ecranul urias al lui Samsung 65JU6400 este perfect!

Datorita ecranului urias cu care este echipat Samsung 65JU6400 (precum cel intalnit si la Samsung 75JU6400) o sa putem vedea detalii incredibile din cadrul scenelor redate de acesta, la acest lucru contribuind si rezolutia 4K a televizorului.

In plus, poate livra si un nivel al contrastului aproape de perfectiune (aproape deoarece perfectiunea nu va fi niciodata atinsa), precum si un negru profund si foarte bine reprezentat. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email