Televizor Samsung 65JS9500

Samsung 65JS9500 este un monstru de televizor pe care cei de la Samsung l-au folosit pentru a sparge piata si a pune bete in roate competitie.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Acesta este un televizor curbat, Smart 3D, 4K Ultra, ce impresioneaza din momentul in care pui ochii pe el datorita design-ului foarte elegant.

Daca l-am numi televizorul viitorului, nu am fi departe de adevar, acesta reusind sa depaseasca standardele in domeniu datorita imaginii senzationale data de rezolutia UHD, care o sa te transpuna intr-o alta lume. Un alt exemplu in acest caz este televizorul Samsung 78JS9500, care ne uimeste prin dotarile sale.

Aici o sa vedeti o gama larga de culori stralucitoare si intense, atat de naturale incat experienta ta de vizionare o sa fie complete, totul parand mai real.

 

Un super televizor, cu un pret pe masura! Vezi detalii

Samsung 65JS9500 are o diagonala impresionanta de 163 cm, cu un aspect al imaginii de 16:9 ce aduce cu el o rezolutie de 3840 x 2160. Imaginea creata pe acest ecran este una de neegalat, ce este doar imbunatatita de o multitudine de caracteristici specifice acestui televizor.

Aici vi le putem aminti pe urmatoarele: Ultra Clear Panel: Pro, Screen Curvature: 4,200R, 10bit Support, UHD Upscaling, PQI 2400, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black Pro, Nano Crystal Color, Color Gamut: Wide Color si altele, fiind prea multe de enumarat in acest scurt review pe care am ales sa vi-l prezint.

 

Sistemul audio de pe Samsung 65JS9500 exceleaza!

Sistemul audio folosit de aceasta bestie este 4.2CH (Front Firing), cu o iesire audio greu de egalat, de un incredibil 60W care iti va oferi sunete puternice si clare. Astfel de experiente audio am mai intalnit doar in cazul televizorului LG 65UF950V.

Calitatea audio este incredibila, oferind un sunet clar si neintrerupt, ce poate fii echilibrat si optimizat pentru nevoile tale personale de o serie de caracteristici ca Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, Dual Woofer, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link si TV SoundConnect.

Fie ca iti doresti sa vizionezi un film, emisiunea preferate, un meci sau o cursa Formula 1, singur sau cu prietenii, Samsung 65JS9500 o sa te ajute sa te bucuri de toate acestea la o calitate nemaintalnita pana acum, ce o sa lase o impresie ce nu va fi uitata in curand.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email