Televizor Samsung 65JS9000

Dupa cum v-am spus in urma cu o saptamana, am hotarat sa incep o serie dedicata TV-urilor 3D, deoarece am observat ca sunt destul de cautate de catre cititoriii nostri.

Iata ca am ajuns si la finalul acestei liste de televizoare 3D si desigur ca am decis sa pastrez ce este mai bun la final. In acest review am de gand sa va prezint un televizor curbat Smart 3D de la Samsung, din seria 4K Ultra HD.

Samsung 65JS9000 vine incorporat cu o serie de aplicatii tehnologice de ultima ora care il ajuta sa te delecteze cu imagini de cea mai buna calitate, ce sunt impresionante chiar si atunci cand calitatea acestora este comparata cu cea a altor televizoare 4K Ultra HD.

 

Super pret!

 

Descopera un design modern la un pret unic !

Ecranul curbat al lui Samsung 65JS9000 a fost conceput nu doar cu gandul de a crea o experienta cat mai eficienta si mai placuta pentru vizionalizarea programelor preferate, ci si pentru a aduce un aspect elegant atat acestuia, cat si al incaperii in care se afla (la fel ca modelul Samsung 55JS8500).

Cu un ecran ce are o diagonala de 163 cm, Samsung 65JS9000 se foloseste de tehnologii precum UHD Upscaling, PQI 2000 ,Mega Contrast, Ultra Clear Panel: Pro si Micro Dimming: UHD Dimming pentru a te delecta cu cele mai clare imagini si cele mai frumoase peisaje vazute pe ecranul unul televizor in ultimii zece ani.

 

Samsung 65JS9000 – tot mai aproape de un PC!

Toate tehnologiile si elementele specifice din acest punct de vedere ale acestui televizor sunt asemanatoare cu cele folosite de Samsung 65JU7500, insa procesorul Octa-Core este ce il face sa iasa in evidenta.

Puterea de procesare pe care acest televizor o are este mai mare decat la unele laptop-uri ce inca se afla pe piata, ceea ce spune multe avand in vedere ca Samsung 65JS9000 este folosit in primul rand ca un sistem de divertisment.

Cu toate acestea, capacitatea sa de procesare nu este limitata doar la divertisment, producatorii combinand utilul cu placutul, astfel incat Samsung 65JS9000 beneficiaza de o sumedie de elemente specifice si aplicatii ce pot fi folosite cu mare usurinta prin intermediul conexiuni Wi-fi incorporate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email