Televizor Samsung 65HU7500

Cei de la Samsung au luat piata cu rafale datorita acestui monstru de televizor ce i-a facut pe competitori sa ramana uimiti.

 

Pret bomba! 

 

Vorbesc desigur despre Samsung 65HU7500, un televizor LED Smart 3D, Ultra HD ce nu o sa intarzie sa te impresioneze din momentul in care pui ochii pe el.

Cu o diagonala enorma de 163 cm, o rezolutie de 3840×2160 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9, acest televizor iti pune la dispozitie imagini cu un aspect incredibil de natural, tonuri reproduse cu o precizie uluitoare si culori ce prind viata in mod spectaculos.

 

Este o alegere foarte reusita!Televizor Samsung 65HU7500

Toate acestea sunt posibile datorita tehnologiei folosite de Samsung 65HU7500 si anume Color Brilliance, dar si de caracteristicile cu care este dotat, precum Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Clear Motion Rate 1000, Mega DCR, Micro Dimming: UHD Diming si multe altele. Multe le-ati putut vedea si in cazul colegului de generatie, si anume Samsung 48HU7500, pe care vi l-am prezentat acum cateva luni.

Fie ca doresti sa vizionezi un film, un meci, o telenovela sau o cursa de Formula 1, datorita motorului grafic UHD de la Samsung o sa te poti bucura de toate acestea la o calitate de neegalat, procesarea  inovatoare a imaginii de la Samsung imbunatatind in mod drastic difuzarea emisiunilor.

Indiferent de gusturile tale in materie de home entertainment, Samsung 65HU7500 este un televizor care o sa te tine cu ochii lipiti de ecran, de dimineata pana seara. Putem spune ca este un produs despre care aproape toti au o parere excelenta.

 

De ce recomandam televizorul Samsung 65HU7500?

Echipa noastra a ajuns la aceasta parere, si anume recomandarea televizorului Samsung 65HU7500, deoarece a reusit sa ne impresioneze prin calitate imaginilor redate de acesta, precum si datorita experientei acustice de care a dat dovata ca o poate livra.

Un rol destul de important la jucat si faptul ca, inainte de acesta, l-am testat si pe fratele sau mult mai mare (cu foarte mult) si anume pe Samsung 85HU7500, care ne-a impresionat.

De asemenea, acesta a reusit sa se descurce excelent si la navigarea pe internet, fiind excelent optimizata interfata acestuia care este mototrizata de un procesor foarte puternic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email