Televizor Samsung 60JU6400

Stim! Esti in cautarea unui nou televizor si nu ai habar spre care model sa te indrepti, mai ales tinand cont de faptul ca piata din Romania este plina de televizoare care nu sunt unele chiar foarte atragatoare ca specificatii ori aspect.

 

Pret bomba!

 

Pentru a-ti usura cautarea, am ales sa iti prezint review-ul lui Samsung 60JU6400, un TV Smart interesant, oferind nu doar posibilitati pe care orice televizor standard le poate oferi, ci si o multitudine de alte functii care il fac extrem de util pentru o categorie numeroasa de persoane.

Samsung 60JU6400 este fratele mai mic al modelului Samsung 75JU6400, venind exact cu aceleasi performante de top, dar de aceasta data cu dimensiuni mai mici, precum si cu un pret usor mai asezat (dar in conitnuare ridicat).

 

Vrei performanta de top? Samsung 60JU6400 ti-o va oferi!

La fel cum v-am spus si atunci cand v-am prezentat review-ul lui Samsung 65JS9500, atunci cand alegi sa cumperi un televizor cu diagonala mare trebuie sa fii foarte atent la rezolutie, aceasta fiind nevoie sa fie si ea una mare (minim Full HD).

In cazul lui Samsung 60JU6400 lucrurile stau mai mult decat bine, oferind o super rezolutie UHD care se foloseste la maxim de spatiul oferid de super diagonala ecranului acestuia, astfel incat sa avem asigurata o experienta cinematografica desavarsita si greu de egalat de alte televizoare din aceeasi gama de pret si chiar mai scumpe.

 

Super rezolutie si o super diagonala!

Venind cu un ecran care are dimensiuni impresionante (de 152 cm) si o rezolutie Ultra HD 4K, Samsung 60JU6400 poate fi considerat cu siguranta ca facand parte din acea categorie de produse recomandate celor care pun pret pe calitate.

Samsung 60JU6400 iti ofera unele dintre cele mai incredibile imagini, astfel incat sa simti ca intr-adevar faci parte din actiune, tu devenind una cu personajul. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email