Televizor Samsung 60H7000

In acest review o sa aruncam o privire mai atenta la una dintre noile creatii de la Samsung, un televizor LED Smart 3D Full HD, ce este garanta sa aduca bucurie si zambete pe buzele iubitorilor de filme.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

Samsung 60H7000 a fost conceput cu un design liniar minimalist, cu scopul de a se asigura ca nimic nu o sa va distraga atentia de la imagine. Forma sa rafinata, incadrata de o rama metalica subtire, ii confera o eleganta ce aduce o nota de stil si rafinament oricarei incaperi in care se afla.

In plus, acest design extrem de reusit, intalnit si la fratele sau mult mai mic, si anume modelul Samsung 40H7000, este completat perfect de o calitate excelenta, peste medie a imaginilor si sunetelor redate. Totul la un pret realist, bine raportat la dotari.

 

Samsung 60H7000 este o alegere excelenta!Televizor Samsung 60H7000

Cu o diagonala a ecranului de 152cm, o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9, Samsung 60H7000 se foloseste de caracteristici precum Mega DCR, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, Natural Mode Support, Ultra Clear Panel siClear Motion Rate 800 pentru a crea o imagine cat mai clara, pline de culori bogate, detalii spectaculoase si contrasturi puternice.

Samsung 60H7000 se foloseste de un sistem audio 2.0CH Down Firing, cu o iesire sunet de 2 x 10W, ce permite crearea unui sunet clar si neintrupt, optimizat pentru gusturile personale datorita elementelor specifice ca Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound si Auto Volume Leveler.

Desigur, televizorul este unul cu dimensiuni destul de mari, insa trebuie sa stiti ca daca doriti ceva mai mic, o optiune la fel de buna este si fratele sau mai mic, modelul Samsung 46H7000.

 

De ce il recomandam?

Singur sau cu prietenii, acum puteti sa va bucurati de o experienta de vizionalizare excelenta, ce o sa va delecteze cu imagini bogate si incredibil de reale, Samsung 60H7000 garantand o calitate ce lasa o impresie care nu o sa fie uitata in curand. In plus, se descurca mai mult decat excelent in cazul filmelor 3D, fiind asadar un televizor complet datorita faptului ca este un Smart TV 3D de calitate!

Samsung 60H7000 este recomandarea noastra pentru toti iubitorii de filme, performantele vizuale si acustice ale acestuia fiind unele de top, care il incadreaza la granita dintre modelele mid-range si cele premium.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email