Televizor Samsung 60H6200

Samsung 60H6200, una din ultimele creatii a celor de la Samsung, iti permite sa beneficiezi de divertisment la domiciliu, la un nivel de realism excelent.

 

Pret promotional!

 

Acesta este un model care vine cu un raport calitate-pret foarte bun, ceea ce inseamna ca dotarile sale, raportate la suma de bani pe care trebuie sa o scoatem din buzunar, sunt unele foarte bune. O sa vedeti de ce in randurile prezentului review al produsului de fata.

In acest caz, cel al raportului excelent dintre pretul de la raft si tehnologiile incorporate, va mai putem da exemplu si televizorul LG 49UF7787, care este de asemenea o recomandare de-a noastra.

 

Samsung 60H6200 vine cu dotari perfecte!Televizor Samsung 60H6200

Cu o diagonala impresionanta de 152 cm si un aspect al imaginii de 16:9, Samsung 60H6200 se foloseste de Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, si Natural Mode Support pentru a umple rezolutia de 1920 x 1080 cu imagini pline de culori intense si detalii ce pana acum au fost ascunse.

Multe dintre acestea dotari sunt sigur ca le-ati mai vazut si in cazul rivalilor acestora, iar aici dam ca exemplu televizorul Philips 48PFS6909 insa va putem garanta ca cei de la Samsung au reusit sa le implementeze mult mai bine.

Sistemul audio Down Firing + Full range, cu o iesire audio de 10W, o sa iti permita sa te bucuri de un sunet clar si neintrerupt, ce poate sa fie reglat extensiv datorita caracterisiticlor precum Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound si Auto Volume Leveler.

 

Este un Smart TV 3D la oferta!

Acesta ne ofera de asemenea si numeroase functii inteligente care sunt mai mult decat binevenite, astfel incat sa il putem considera, in anumite situatii, ca un inlocuitor al calculatorului nostru. Ni se permite printre altele sa navigam pe internet si sa accesam numeroase aplicatii, sa vizionam videoclipuri de pe YouTube, precum si sa accesam serviciile de streaming prezente pe piata din Romania.

Toate acestea il fac pe Samsung 60H6200 un televizor de o inovatie tehnologica de invidiat, iar la pretul vandut de producatori, poate fi usor considerat un mus-buy.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email