Televizor Samsung 55JU7500

Spre deosebire de televizorul LG 55UF8517, despre care v-am vorbit in ultimul review, Samsung 55JU7500 vine cu specificatii de top foarte asemanatoare, dar de aceasta data acesta fiind creat in jurul unui ecran curbat cu diagonala de 138 de centimentri.

 

Pret promotional!

 

Ce inseamna mai exact acest lucru? Inseamna ca o sa avem parte de imagini sensibil mai de calitate, curbura ecranului oferind o profunzime mai mare imaginii (pot spune chiar un usor efect tridimensional), iar nivelul de negru este si el imbunatatit.

Aceste aspecte pro cand vine vorba de televizoarele cu ecran curbat se datoreaza modului in care este directionata lumina led-urilor, spre deosebire de situatiile in care ecranul este unul plat si exista riscul sa intervina acel efect de clouding, care este destul de enervant.

 

Cea mai buna calitate pentru cele mai tari experiente vizuale!Televizor Samsung 55JU7500

Samsung 55JU7500 este un televizor LED care vine cu un design minimalist, ceea ce ii ofera acestuia un plus de eleganta, iar modul in care sunt imbinate culorile de gri usor metalizat si negru ii dau un aer foarte modern si plin de personalitate.

Televizorul are o rezolutie a imaginii Ultra HD 4K, aceasta merqand mana in mana cu diagonala ecranului de 138 de centimetri, oferind cele mai impresionante imagini posibile.

Cei interesati nu doar de parte de imagine trebuie sa stie cu sud-coreenii cand au creat televizorul Samsung 55JU7500 au tinut cont si de faptul ca pentru ca o experienta cinematografica sa fie una completa este nevoie si de un sunet perfect.

Asadar Samsung 55JU7500 este dotat cu un sistem audio foarte performant, acesta fiind compus din difuzoare de 40 W si un sistem tip Down Firing ajutat de tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si 3D Sound.

 

Concluzii

In acest moment, pentru cei care dispun de bugetul necesar achzitionarii, Samsung 55JU7500 este unul dintre cele mai bune televizoare de pe piata, asadar nu puteti gresi alegandu-l. Profitati chiar acum de oferta speciala la care este disponibil noul televizor Samsung 55JU7500!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email