Televizor Samsung 55JU7000

Noul televizor LED Smart 3D 55JU7000 de la Samsung este ceea ce orice iubitor de filme isi doreste sa il astepte acasa pentru o seara de relaxare si vizionare cat mai placuta.

Acesta vine cu foarte multe dotari interesante, multe dintre acestea fiind cele care i-au consacrat pe sud-coreenii, iar aici amintim un exemplu cele intalnite la modelul 48JU7500 al acestora.

Cu o diagonala de 138cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840×2160, Samsung 55JU7000, dupa parerea mea, se foloseste cu eficienta maxima de tehnologiile care ii stau la baza, precum Peak Illuminator, care creste intensitatea retroiluminarii sau motorul grafic UHD de la Samsung, care imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor.

 

Vezi aici parerile celor care au cumparat acest televizor!

 

Senzatii tari de la un super televizor aflat la oferta!Televizor Samsung 55JU7000

Samsung 55JU7000 este si un Smart TV excelent, capabil sa iti extinda posibilitatile de petrecere a timpului tau liber intr-un mod cat mai relaxant cu putinta. Performantele sale in aceasta privinta sunt unele foarte bune, lipsite de lag si timpi de asteptare.

Noul Samsung 55JU7000 va permite de asemenea sa va bucurati nu numai de filme si emisiuni, procesorul sau Quad Core oferind posibilitatea de a il folosi si pentru jocuri. Nu numai atat, este posibil sa aveti access si la internet, fara a fi necesare alte dispozitive, acest televizor avand integrata o retea LAN wireless. Putem spune ca este un produs complet, exact asa cum ar trebui sa fie.

 

Samsung 55JU7000 este exact modelul de care ai nevoie!

Fie ca vreti sa cautati un review despre un film, sa accesati pagina de internet a unui canal TV sau sa verificati ora la care puteti vedea filmul dorit, acestea se pot realiza datorita multitudinii de aplicatii incluse in acest Smart TV. Sunt convins ca stiti la ce sa va asteptati in materie de perfomante, acesta fiind fratele mai mare al modelului Samsung 40JU7000, care face parte din aceeasi serie.

De asemenea, datorita interfetei sale usor de utilizat puteti sa faceti browsing pe internet si sa vizionati filme in acelasi timp sau chiar comuta usor si elegant intre acestea. Totul datorita procesorului puternic care il motorizeaza pe acesta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email